Pastă De Curry Verde Thailandez
Pasta de Curry verde thailandez este o fără gluten, primar și întreg 30 rețetă cu 1 porție. O porție conține 164 calorii, 7g de proteine, și 2G de grăsime. Pentru $7.75 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este tipică bucătăriei indiene. 6 persoane au fost impresionate de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați chillis lungi, rădăcini de coriandru, frunze de tei kaffir și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 6 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 92%. Acest scor este uimitor. Rețete similare sunt Pastă De Curry Verde Thailandez De Casă (Și Un Curry Verde Thailandez Ușor), Pastă De Curry Verde Thailandez, și Pastă de curry verde Thailandeză de casă.
Vin recomandat: Gruener Veltliner, Riesling, Trandafir Spumant
Gruener Veltliner, Riesling și Sparkling ros Circulators sunt alegeri excelente pentru indieni. Cel mai bun vin pentru mâncarea indiană va depinde de felul de mâncare, desigur, dar aceste murături pot fi servite refrigerate și au o anumită dulceață pentru a completa condimentele și aromele complexe ale unei mari varietăți de feluri de mâncare tradiționale. Un vin pe care l-ați putea încerca este Vocal Vineyards Alfaro Vineyard Gruner Veltliner. Are 4,2 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 38 de dolari.
![Vocal Vineyards Alfaro Vineyard Gruner Veltliner]()
Vocal Vineyards Alfaro Vineyard Gruner Veltliner
Această structură 100% Gruner Veltliner este de invidiat. În combinație cu spray-ul de sare rece de la Monterey Bay și fermentarea în butoi 50%, profilul continuă să impresioneze prin complexitatea sa între fructele de livadă verde tartă și erbacee. Un finisaj proaspăt, îmbucurător, reflectă caracteristicile clasice Gruner Veltliner ale piperului alb și mineralității pietroase, cu un pic de salinitate.