Pastă De Curry Verde

Pastă De Curry Verde
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete indiene, așa că încercați pasta de Curry verde. O porție conține 96 calorii, 2G de proteine, și 8g de grăsime. Pentru 64 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și întreg 30 dieta. Mergeți la magazin și ridicați lapte de cocos, coriandru, șalotă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 34%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare sunt Pastă De Curry Verde, Pastă De Curry Verde Thailandez De Casă (Și Un Curry Verde Thailandez Ușor), și Pastă De Curry Verde Thailandez.

Instrucțiuni

1
Într-un blender sau robot de bucătărie, învârtiți laptele de cocos, șalota, usturoiul, pasta de curry și coriandrul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte De CocosLapte De Cocos
Pastă De CurryPastă De Curry
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
UsturoiUsturoi
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu

Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Asia. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Baronul Herzog Chenin Blanc (OU Kosher) cu un rating de 4,1 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 12 dolari pe sticlă.
Baronul Herzog Chenin Blanc (ou Kosher)
Baronul Herzog Chenin Blanc (ou Kosher)
O senzație de gură proaspătă și rotundă, cu note fructate intense de nectarină, agrișă și pin, cu un finisaj luminos și curat. Un vin versatil de savurat cu alimente etnice picante, de la chineză la indiană. De asemenea, grozav ca aperitiv.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate5
Bucătăriiindianasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista