Pastura
Pastura ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care il cautati. Această rețetă servește 30 și costă 61 de cenți pe porție. O porție conține 215 calorii, 4G de proteine, și 9g de grăsime. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. Un amestec de ciocolată dulce-amară, praf de copt, cuișoare măcinate și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore. În general, această rețetă câștigă un nu atât de extraordinar scor spoonacular de 23%. Rețete similare includ .
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Măsurați făina, praful de copt, bicarbonatul de sodiu, scorțișoara și cuișoarele în vasul unui mixer în picioare prevăzut cu accesoriul cu palete.
Adăugați mierea și oul și bateți la viteză mică până la medie doar până se amestecă. Acest lucru face un aluat foarte lipicios. Puteți să-l rostogoliți imediat sau să-l răzuiți într-o minge, să-l așezați într-un castron, să-l acoperiți cu un prosop de ceai și să vă răcoriți timp de 2 ore sau până peste noapte.
Combinați ciocolata și smântâna într-un bol rezistent la căldură și așezați peste (dar fără a atinge) o cratiță cu apă care fierbe ușor.
Se încălzește, amestecând ocazional cu o lingură de lemn, până se topește și se netezește.
Se lasă să se răcească până se încălzește. (Pentru a se topi într-un cuptor cu microunde, amestecați ciocolata și smântâna într-un bol și cuptorul cu microunde la înălțime timp de aproximativ 30 de secunde. Se amestecă, apoi se repetă.)
Amestecați migdalele în ciocolată.
Între timp, tăiați 4 foi de hârtie pergament suficient de mari pentru a se potrivi cu foaia de copt. Aluatul este foarte lipicios și dificil de rulat chiar și pe o suprafață bine înmuiată. Pulverizați ușor 2 foi de pergament cu spray de legume.
Transferați jumătate din aluat pe 1 foaie de pergament pulverizată și deasupra cu a doua foaie. Începeți să întindeți aluatul cu mâinile, apoi rotiți aluatul într-un dreptunghi cât mai uniform posibil, aproximativ 10 inci pe 15 inci. Poate fi ușor împins și împins în formă.
Îndepărtați foaia superioară de pergament.
Întindeți jumătate din amestecul de ciocolată într-o bandă lată de 3 sau 4 inci pe lungime în centrul aluatului, lăsând jumătatea superioară a aluatului și o margine de 1 inch în jurul celor 3 părți rămase goale. Folosiți pergamentul de jos pentru a plia 1 parte a aluatului pe lungime peste amestecul de ciocolată. Îndepărtați cu grijă hârtia pergament și apăsați marginile aluatului împreună cu o furculiță pentru a sigila. Glisați jurnalul în formă, încă pe pergament, pe o foaie de copt.
Pulverizați ușor restul de 2 foi de pergament cu spray de legume și repetați modelarea și umplerea cu jumătatea rămasă din amestecul de aluat și ciocolată. Glisați jurnalul pe aceeași foaie de copt, dacă există spațiu. Aluatul este atât de moale, încât cel mai bine este să nu-l mutați de pe pergament decât după coacere.
Coaceți timp de 20 de minute. Se răcește complet și apoi se taie în felii de 1/2 inch.