Pastramă De Vânat
Pastrama de vânat durează aproximativ 4 ore și 20 de minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 506g de proteine, 114g de grăsime, și un total de 3457 calorii. Pentru $27.92 pe portie, primești un fel principal care servește 1. Această rețetă de la Allrecipes necesită frunze de dafin, pudră de usturoi, ienibahar măcinat și amestec de întărire pe bază de zahăr. 9 persoane au considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Este o opțiune bună dacă urmăriți un fără gluten și fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 89%. Acest scor este minunat. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Carne De Vânat Bourguignon (Tocană De Vânat), Pastramă De Casă, și Pastrami Burger.
Instrucțiuni
Bateți împreună amestecul de întărire, zahărul brun, piperul, boiaua, frunza de dafin, ienibaharul și pudra de usturoi într-un castron. Frecați amestecul peste friptura de vânat și înfășurați bine în folie de plastic.
Puneți friptura într-un castron; la frigider timp de 5 zile.
Scoateți friptura din frigider și clătiți bine pentru a îndepărta amestecul de întărire.
Se pune într-un castron cu apă pentru a acoperi și se înmoaie, la frigider, timp de 2 ore.
Preîncălziți cuptorul la 250 grade F (120 grade C).
Se condimentează friptura cu piper negru suplimentar și zahăr brun și se pune într-o tigaie.
Coaceți, neacoperit, în cuptorul preîncălzit până când un termometru pentru carne introdus lângă centru citește 160 de grade F (70 de grade C), aproximativ 2 ore.