Pastramă De Vânat

Pastramă De Vânat
Pastrama de vânat durează aproximativ 4 ore și 20 de minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 506g de proteine, 114g de grăsime, și un total de 3457 calorii. Pentru $27.92 pe portie, primești un fel principal care servește 1. Această rețetă de la Allrecipes necesită frunze de dafin, pudră de usturoi, ienibahar măcinat și amestec de întărire pe bază de zahăr. 9 persoane au considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Este o opțiune bună dacă urmăriți un fără gluten și fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 89%. Acest scor este minunat. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Carne De Vânat Bourguignon (Tocană De Vânat), Pastramă De Casă, și Pastrami Burger.

Instrucțiuni

1
Bateți împreună amestecul de întărire, zahărul brun, piperul, boiaua, frunza de dafin, ienibaharul și pudra de usturoi într-un castron. Frecați amestecul peste friptura de vânat și înfășurați bine în folie de plastic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măsline Coapte Fără Sâmburi Sau Umplute Cu Piment, OpționalMăsline Coapte Fără Sâmburi Sau Umplute Cu Piment, Opțional
Pachet Milk DudsPachet Milk Duds
10 Ciolăgi De Vițel, De 2 Până La 3 Inci Grosime10 Ciolăgi De Vițel, De 2 Până La 3 Inci Grosime
Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
VânatVânat
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
1 Ceapă Galbenă Mare, Tăiată în Optimi1 Ceapă Galbenă Mare, Tăiată în Optimi
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
2
Puneți friptura într-un castron; la frigider timp de 5 zile.
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
3
Scoateți friptura din frigider și clătiți bine pentru a îndepărta amestecul de întărire.
4
Se pune într-un castron cu apă pentru a acoperi și se înmoaie, la frigider, timp de 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Slănină Afumată Tăiată Gros, CubulețeSlănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
5
Scurgere.
6
Preîncălziți cuptorul la 250 grade F (120 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
7
Se condimentează friptura cu piper negru suplimentar și zahăr brun și se pune într-o tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
Pachet Milk DudsPachet Milk Duds
Echipamente pe care le vei folosi
Fasole Cannelloni, ScursaFasole Cannelloni, Scursa
8
Coaceți, neacoperit, în cuptorul preîncălzit până când un termometru pentru carne introdus lângă centru citește 160 de grade F (70 de grade C), aproximativ 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
DificultateExpert
Gata În4 hrs, 20 m.
Porții1
Scor De Sănătate100
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista