Pastramă De Rață

Pastramă De Rață
Pastrama de rață ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 8 porții cu 299 calorii, 46G de proteine, și 10g de grăsime fiecare. Pentru $6.78 pe portie, această rețetă acoperă 30% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 96 de gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați sare kosher, usturoi granulat, ghimbir măcinat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma fructele de ienupăr, puteți urma acest fel principal cu Tarte cu Gin Tonic ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 77 ore. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 91%. Acest scor este remarcabil. Încercați Pastramă De Rață; Curmale Medjool Și Salată De Portocale De Sânge, Trio de arome pe un băț: Mousse de rață, piept de rață și bezea-fructe de pădure, și Rață Tareko (rață crocantă prăjită marinată în condimente Nepaleze) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pentru cura: într-un castron mic, amestecați împreună sare, 2 lingurițe piper, 2 lingurițe coriandru, zahăr brun, 1 linguriță boabe de ienupăr, sare roz, ghimbir, usturoi și cuișoare. Îmbrăcați sânii de rață în întregime cu leac și puneți-i într-o pungă mare de plastic resigilabilă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De IenupărBoabe De Ienupăr
Piept De RațăPiept De Rață
UmărUmăr
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Vârfuri Pentru Patiserie — Vârfuri Rotunde Nr. 4 și Nr. 2Vârfuri Pentru Patiserie — Vârfuri Rotunde Nr. 4 și Nr. 2
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Așezați în cea mai rece parte a frigiderului și vindecați timp de 72 de ore, răsturnând punga de două ori pe zi.
3
Scoateți sânii de rață din pungă și spălați cât mai mult posibil sub apă curgătoare rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De RațăPiept De Rață
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
4
Așezați sânii într-un recipient mare și umpleți cu apă și lăsați să se înmoaie timp de 2 ore, înlocuind apa la fiecare 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
5
Scoateți din apă și uscați-l cu prosoape de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
6
Pentru frecare: amestecați piper negru, coriandru, fructe de ienupăr și praf de usturoi într-un castron mic. Îmbrăcați sânii de rață în întregime cu frecare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De IenupărBoabe De Ienupăr
Felii De Castravete Englezesc în Formă De SemilunăFelii De Castravete Englezesc în Formă De Semilună
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
Piept De RațăPiept De Rață
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
7
Foc până fumător sau gratar la 225 F, adăugând bucăți de fumat bucăți de lemn atunci când la temperatura. Când lemnul este aprins și produce fum, așezați sânii de rață, cu pielea în jos și fumați până când un termometru de citire instantanee înregistrează 165 F când este introdus în centrul sânilor, 1 1/2 - 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De RațăPiept De Rață
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
8
Scoateți din fumător și lăsați să se odihnească timp de 10 minute. Feliați și serviți imediat sau păstrați la frigider până la o săptămână, feliați și serviți după cum este necesar. Pentru cele mai bune rezultate, felii de abur pentru a reîncălzi.
DificultateExpert
Gata În77 hrs
Porții8
Scor De Sănătate36
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista