Pastramă De Rață

Pastrama de rață ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 8 porții cu 299 calorii, 46G de proteine, și 10g de grăsime fiecare. Pentru $6.78 pe portie, această rețetă acoperă 30% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 96 de gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați sare kosher, usturoi granulat, ghimbir măcinat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma fructele de ienupăr, puteți urma acest fel principal cu Tarte cu Gin Tonic ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 77 ore. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 91%. Acest scor este remarcabil. Încercați Pastramă De Rață; Curmale Medjool Și Salată De Portocale De Sânge, Trio de arome pe un băț: Mousse de rață, piept de rață și bezea-fructe de pădure, și Rață Tareko (rață crocantă prăjită marinată în condimente Nepaleze) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pentru cura: într-un castron mic, amestecați împreună sare, 2 lingurițe piper, 2 lingurițe coriandru, zahăr brun, 1 linguriță boabe de ienupăr, sare roz, ghimbir, usturoi și cuișoare. Îmbrăcați sânii de rață în întregime cu leac și puneți-i într-o pungă mare de plastic resigilabilă.
Așezați în cea mai rece parte a frigiderului și vindecați timp de 72 de ore, răsturnând punga de două ori pe zi.
Scoateți sânii de rață din pungă și spălați cât mai mult posibil sub apă curgătoare rece.
Așezați sânii într-un recipient mare și umpleți cu apă și lăsați să se înmoaie timp de 2 ore, înlocuind apa la fiecare 30 de minute.
Scoateți din apă și uscați-l cu prosoape de hârtie.
Pentru frecare: amestecați piper negru, coriandru, fructe de ienupăr și praf de usturoi într-un castron mic. Îmbrăcați sânii de rață în întregime cu frecare.
Foc până fumător sau gratar la 225 F, adăugând bucăți de fumat bucăți de lemn atunci când la temperatura. Când lemnul este aprins și produce fum, așezați sânii de rață, cu pielea în jos și fumați până când un termometru de citire instantanee înregistrează 165 F când este introdus în centrul sânilor, 1 1/2 - 2 ore.
Scoateți din fumător și lăsați să se odihnească timp de 10 minute. Feliați și serviți imediat sau păstrați la frigider până la o săptămână, feliați și serviți după cum este necesar. Pentru cele mai bune rezultate, felii de abur pentru a reîncălzi.