Pastiera Napoletana
Pastiera Napoletanan este un vegetarian farfurie. Această rețetă face 12 porții cu 501 calorii, 13g de proteine, și 20g de grăsime fiecare. Pentru 92 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 13% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați zahărul cofetarilor, laptele degresat, apa de flori portocalii și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 32%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Pastiera lui Scaturchio, Tartă cu migdale și cereale (Pastiera di Mandorle), și Serios Italian: Pastiera (Ricottan și tort de cereale fierte).
Instrucțiuni
Așezați farro - ul într-un castron mare și acoperiți cu apă rece.
Lăsați faro-ul să se înmoaie timp de 3 zile, schimbând apa zilnic. În a treia zi, scurgeți boabele și puneți-le într-o oală de dimensiuni medii. Acoperiți cu apă rece. Aduceți apa la fierbere peste o flacără mare, reduceți la foc mic și lăsați să fiarbă timp de 15 minute.
Într-o cratiță de dimensiuni medii, încălziți laptele peste o flacără medie până când este fierbinte, dar nu fumați.
Adăugați faro, 1/2 coaja de lămâie, 1 vârf de scorțișoară, 1 lingură de zahăr și lăsați să gătească la foc moderat, amestecând ocazional, până când laptele este complet absorbit.
Așezați ricotta într-un vas mare de amestecare. Folosind o lingură de lemn, amestecați ricotta până când textura devine cremoasă.
Adăugați scorțișoara rămasă, zahărul, gălbenușurile de ou, coaja de lămâie rămasă, apa de flori portocalii și faro-ul gătit. Folosiți o spatulă pentru a amesteca până se combină bine, apoi dați deoparte.
Pentru a face aluatul: Cerneti faina si zaharul impreuna apoi movila pe o placa de taiere din lemn sau pe o suprafata curata. Săpați o gaură în centru pentru a forma un puț.
Se amestecă împreună untul și gălbenușurile de ou în centrul puțului. Având grijă să nu spargeți pereții exteriori ai puțului, încorporați făina, aducând în cele din urmă toată făina în aluat. Continuați să amestecați și să frământați până când aluatul formează o masă omogenă. Frământați încă 5 minute, apoi înfășurați aluatul în folie de plastic și lăsați să se odihnească la frigider timp de 30 de minute.
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Tăiați aluatul în 2 bucăți, 1 bucată de 3 ori mai mare decât cealaltă. Folosind un sucitor ușor aromat, întindeți bucata de aluat mai mare până când formează un cerc mare, cu diametrul de aproximativ 11 inci și grosimea de aproximativ 1/8 inci.
Unt ușor și făină o tigaie rotundă de 9 inci.
Așezați aluatul mai mare în tava de copt, folosind degetul mare și arătătorul pentru a băga aluatul în fundul tigaiei. Aluatul ar trebui să vină pe părțile laterale ale tigaiei.
În vasul unui mixer electric prevăzut cu un atașament de măturică, bateți albușurile de ou până când formează vârfuri lucioase medii. Folosind o spatulă, pliați ușor albusurile în amestecul de ricotta. Așezați ușor umplutura în tava de copt, deasupra crustei de jos.
Folosind sucitorul ușor aromatizat, rotiți aluatul rămas într-un cerc gros de 1/8 inci. Folosind un cuțit ascuțit, tăiați aluatul în fâșii de 1 inch lățime. Folosiți aceste benzi de aluat pentru a decora partea superioară a plăcintei cu ricotta, formând o rețea peste partea de sus, la fel cum ați face o plăcintă cu mere.
Așezați plăcinta la cuptor și coaceți până când aluatul deasupra se rumenesc, aproximativ 1 oră.
Scoateți din cuptor și lăsați să se răcească la temperatura camerei. Praf cu făină de cofetari înainte de servire.