Pastele Portoricane (Pasteles Puertorrique 6roxos)

Pastele Portoricane (Pasteles Puertorrique 6roxos)
Pastelele portoricane (Pasteles Puertorrique 6ros) ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă servește 25. Pentru $1.4 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 266 calorii, 11g de proteine, și 16g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați sos de roșii, naut, lapte și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 58%. Acest scor este solid. Încercați Pasteles en Hoja, Pasteles en Hoja de Yuca, și Tarte cu smochine, brânză și dulce de Leche (Pasteles de Brevas, Queso y Arequipe) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Efectuarea Recado
2
Așezați toate ingredientele într-un blender sau robot de bucătărie și piure. Pune deoparte. Faceți înainte: puteți face baza de condimente (recado) cu o zi înainte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru O Consistență Fină și TartinabilăPentru O Consistență Fină și Tartinabilă
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
3
Efectuarea Sofrito
4
Încălziți uleiul într-o tigaie de 12 inci la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
5
Se adaugă slănina și se rumenesc timp de 2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
280 G Carne De Curcan Gătită, Tăiată Subțire, Mărunțită280 G Carne De Curcan Gătită, Tăiată Subțire, Mărunțită
6
Adăugați carnea de porc și gătiți, amestecând, până când începe să-și elibereze grăsimea, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
7
Se amestecă recado, se reduce focul la minim și se gătește, acoperit, timp de aproximativ 50 de minute, sau până când carnea de porc este fragedă când este străpunsă cu vârful unui cuțit ascuțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
8
Adăugați niște bulion de pui dacă sosul se îngroașă prea mult în timpul gătitului. Când carnea este gata, transferați-o pe o farfurie cu o lingură cu fante. Pune sosul deoparte. Faceți înainte: puteți face sofrito cu o zi înainte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Prăjită, încălzită Complet, Adăugați Puțină Supă De Pui Sau Apă Pentru A Obține O Consistență Fină și TartinabilăFasole Prăjită, încălzită Complet, Adăugați Puțină Supă De Pui Sau Apă Pentru A Obține O Consistență Fină și Tartinabilă
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
9
Efectuarea Masa
10
Lucrând în 2 sau 3 loturi, curățați laptele, malanga, bananele verzi, pătlagina verde și calabaza într-un blender sau robot de bucătărie și turnați într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Până La 4 Kilograme De Pește-spadă Proaspăt, Tăiat în Porții De 1/2 Inch (aproximativ 2 De Persoană, 3 Până La 4 Uncii Fiecare)3 Până La 4 Kilograme De Pește-spadă Proaspăt, Tăiat în Porții De 1/2 Inch (aproximativ 2 De Persoană, 3 Până La 4 Uncii Fiecare)
(carton Bloc)(carton Bloc)
3/4 Cană De Fursecuri Oreo Tocate3/4 Cană De Fursecuri Oreo Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
11
Adăugați uleiul și sarea și amestecați bine pentru a colora masa uniform. Se amestecă sosul rezervat. Gustați pentru condimente și lăsați deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru O Consistență Fină și TartinabilăPentru O Consistență Fină și Tartinabilă
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Subţire-Subţire-
12
Înfășurarea Tamalelor
Ingrediente de care veți avea nevoie
TamaleTamale
13
Așezați un pătrat de frunze de pătlagină pe o suprafață de lucru cu venele perpendiculare pe dvs.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Până La 4 Kilograme De Pește-spadă Proaspăt, Tăiat în Porții De 1/2 Inch (aproximativ 2 De Persoană, 3 Până La 4 Uncii Fiecare)3 Până La 4 Kilograme De Pește-spadă Proaspăt, Tăiat în Porții De 1/2 Inch (aproximativ 2 De Persoană, 3 Până La 4 Uncii Fiecare)
14
Periați generos cu ulei de achiote.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AnnattoAnnatto
Subţire-Subţire-
15
Așezați 3 linguri de masă în centrul frunzei și întindeți-le într-un pătrat de 6 inci, lăsând o margine de 3 inci pe toate părțile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Cu Nuci și StafidePâine Cu Nuci și Stafide
16
Așezați 3 linguri de carne de porc tăiată cubulețe deasupra, formând un dreptunghi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
17
Se ornează cu 4 stafide, 4 naut, o fâșie de ardei roșu și 4 jumătăți de măsline. Legați tamalul urmând instrucțiunile pentru folia pastelată (Vezi notele bucătarilor). Repetați cu ambalajele și ingredientele rămase. Faceți înainte: puteți pregăti frunzele de pătlagină cu o zi înainte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Tortilla Galbene De Porumb (15 Cm), încălzite8 Tortilla Galbene De Porumb (15 Cm), încălzite
1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya
3 Până La 4 Kilograme De Pește-spadă Proaspăt, Tăiat în Porții De 1/2 Inch (aproximativ 2 De Persoană, 3 Până La 4 Uncii Fiecare)3 Până La 4 Kilograme De Pește-spadă Proaspăt, Tăiat în Porții De 1/2 Inch (aproximativ 2 De Persoană, 3 Până La 4 Uncii Fiecare)
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
Aluat De Pâine De PorumbAluat De Pâine De Porumb
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
18
Gătirea Tamalelor
Ingrediente de care veți avea nevoie
TamaleTamale
19
Folosind două aburi (sau lucrând în loturi), aburiți timp de aproximativ 1 oră (Vezi notele bucătarilor).
20
Notele bucătarilor
21
Servire
22
Majoritatea oamenilor le plac cu puțin sos. Ajilimjili este o alegere bună.Pregătiți Pătlaginele pentru a le curăța înainte de gătit, tăiați vârfurile cu un cuțit mic ascuțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Până La 4 Kilograme De Pește-spadă Proaspăt, Tăiat în Porții De 1/2 Inch (aproximativ 2 De Persoană, 3 Până La 4 Uncii Fiecare)3 Până La 4 Kilograme De Pește-spadă Proaspăt, Tăiat în Porții De 1/2 Inch (aproximativ 2 De Persoană, 3 Până La 4 Uncii Fiecare)
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
23
Tăiați transversal în 2 sau 3 bucăți. Faceți 2 sau 3 incizii longitudinale în fiecare, urmând crestele care curg pe fruct. Încercând să zdrobiți carnea cât mai puțin posibil, trageți pielea departe de carne cu un cuțit de masă, apoi lucrați-o liber cu vârful degetelor. Tăiați orice piele inferioară.Ambalaje de frunze de pătlagină pentru a le pregăti, dezghețați-le la frigider peste noapte sau în apă caldă timp de aproximativ 20 de minute. Ștergeți ambele părți cu o cârpă umedă și uscați-le cu prosoape de hârtie. Lucrând pe o tăietură, folosiți o riglă și un cuțit pentru a măsura și tăia frunzele în pătrate. Cântați pătratele rulând fiecare parte peste o flacără de gaz sau un arzător electric aprins timp de câteva secunde. Veți observa că frunza devine imediat suplă și partea sa exterioară mai strălucitoare. Dacă frunzele sunt rupte, suprapuneți doar câteva dintre ele atunci când înfășurați aluatul.Prăjirea Ardeilor
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Până La 4 Kilograme De Pește-spadă Proaspăt, Tăiat în Porții De 1/2 Inch (aproximativ 2 De Persoană, 3 Până La 4 Uncii Fiecare)3 Până La 4 Kilograme De Pește-spadă Proaspăt, Tăiat în Porții De 1/2 Inch (aproximativ 2 De Persoană, 3 Până La 4 Uncii Fiecare)
La 3 Pere Proaspete, Coapte Dar încă FermeLa 3 Pere Proaspete, Coapte Dar încă Ferme
Fileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativFileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativ
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
Piersică Sau Nectarină, FeliatăPiersică Sau Nectarină, Feliată
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
Supă De Pui Pudră Goya®Supă De Pui Pudră Goya®
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
24
Încălziți o tigaie comală sau grea la foc mediu-mare până când o picătură de apă sfârâie la contact.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
25
Așezați ardeii întregi pe suprafața fierbinte și prăjiți, întorcând ocazional cu clești, până când sunt înnegriți pe toate părțile. Acest lucru poate dura până la 15 minute pentru ardeii grași.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
Fileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativFileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
26
Scoateți-l de pe foc și puneți-l într-o pungă de hârtie sau plastic pentru a "transpira" câteva minute (acest lucru ajută la slăbirea pielii). Când sunt ușor răcite, curățați pielea carbonizată din carnea prăjită. Răzuiți și ridicați puțin bucățile negre odată; nu clătiți. Miez și semințe ardeii înainte de a continua cu rețeta.Folia pastelată se pliază pe marginea superioară puțin mai mult de jumătate, apăsând ușor, apoi se desfășoară. Îndoiți și apăsați marginea inferioară în același mod; desfaceți. Masa va închide acum complet umplutura. Acum pliați din nou jumătatea superioară puțin mai mult de jumătate spre voi. Țineți-l în poziție în timp ce ridicați marginea inferioară pentru a face o cusătură la aproximativ 1/2 inch de partea pliată. Ținând cusătura închisă, pliați înapoi capetele deschise din dreapta și din stânga ale pachetului în clapete care se suprapun ușor sub partea fără sudură.Tamale aburitoare pentru a aburi Tamale, turnați apă în oala cu aburi, așezați coșul cu aburi în oală (deasupra apei) și aranjați tamalele în Coș. Acoperiți oala și aduceți apa la fierbere, apoi coborâți focul la foc mic și aburiți tamalele până când sunt setate. Momentul depinde de mărimea și compoziția tamalelor, dar majoritatea durează aproximativ 1 oră. Asigurați-vă că verificați din când în când nivelul apei din oală și completați cu apă clocotită, după cum este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativFileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativ
TamaleTamale
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
2 Păstârnaci Medii, Curățați De Coajă și Tăiați în Bucăți De 1,2 Cm2 Păstârnaci Medii, Curățați De Coajă și Tăiați în Bucăți De 1,2 Cm
3 Căni (170 G) De Ceapă Prăjită French's® Original Sau Cheddar3 Căni (170 G) De Ceapă Prăjită French's® Original Sau Cheddar
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
27
Retipărit cu permisiunea Gran Cocina Latina: mâncarea Americii Latine de Maricel Presilla, 2012 Norton

Ingrediente

227ardei habenerobacon, coaja îndepărtată, tăiată în zaruri de 1/4 inchbacon, coaja îndepărtată, tăiată în zaruri de 1/4 inch42inchDouăzeci și cinci de sfoară de bucătărieDouăzeci și cinci de sfoară de bucătărie680ardei habenerobanane verzi, decojite și feliate grosbanane verzi, decojite și feliate gros680ardei habeneroumăr sau fund de porc dezosat, tăiat în zaruri de 1/2 inchumăr sau fund de porc dezosat, tăiat în zaruri de 1/2 inch425ardei habeneronăut, scurs și clătit, sau 2 căni de năut gătitnăut, scurs și clătit, sau 2 căni de năut gătit591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilfasole prăjită, încălzită complet, adăugați puțină supă de pui sau apă pentru a obține o consistență fină și tartinabilăfasole prăjită, încălzită complet, adăugați puțină supă de pui sau apă pentru a obține o consistență fină și tartinabilă2Crustă: firimituri de biscuiți graham4 kg de cartofi rumeni întregi (aproximativ 8)4 kg de cartofi rumeni întregi (aproximativ 8)591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilcoriandru tocat grosiercoriandru tocat grosier8cuișoare de usturoi, decojitecuișoare de usturoi, decojite170ardei habeneroardei gras verde mediu (aproximativ, miez, însămânțat, deveined și tocat grosierardei gras verde mediu (aproximativ, miez, însămânțat, deveined și tocat grosier227ardei habenerocalabaza (dovleac din India de Vest) sau dovleac Hubbard sau kabocha, curățat, însămânțat și tăiat în cuburi de 1 inchcalabaza (dovleac din India de Vest) sau dovleac Hubbard sau kabocha, curățat, însămânțat și tăiat în cuburi de 1 inch591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilulei de măsline extravirgin infuzat cu achioteulei de măsline extravirgin infuzat cu achiote1Oreos dublu umplutoregano uscatoregano uscat20Ardei dulci din Caraibe (ajcumpluses dulces), însămânțați și tăiați în jumătateArdei dulci din Caraibe (ajcumpluses dulces), însămânțați și tăiați în jumătate50pimiento-măsline umplute, tăiate în jumătatepimiento-măsline umplute, tăiate în jumătate1pătlagină verde, decojită (Vezi notele bucătarilor) și feliată grospătlagină verde, decojită (Vezi notele bucătarilor) și feliată gros12inchDouăzeci și cinci de pătrate de frunze de pătlagină (4 până la 5 pachete; Vezi notele bucătarilor pentru modul de preparare)Douăzeci și cinci de pătrate de frunze de pătlagină (4 până la 5 pachete; Vezi notele bucătarilor pentru modul de preparare)791 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilstafide întunecatestafide întunecate170ardei habeneroardei gras roșu mediu (aproximativ, prăjit (Vezi notele bucătarilor), decojit, miez, însămânțat și tăiat în fâșii de 1/4 inch lățimeardei gras roșu mediu (aproximativ, prăjit (Vezi notele bucătarilor), decojit, miez, însămânțat și tăiat în fâșii de 1/4 inch lățime2frunze de culantro cu frunze largifrunze de culantro cu frunze largi1cp. legume (de exemplu, spanac)sare sau gustsare sau gust1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibil1 ceapă dulce mare, tocată grosier1 ceapă dulce mare, tocată grosier1kilogrameroșii mari (aproximativ, tocate grosierroșii mari (aproximativ, tocate grosier791 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibil1 cană lapte integral sau smântână1 cană lapte integral sau smântână227ardei habeneroceapă galbenă medie (aproximativ, tocată grosierceapă galbenă medie (aproximativ, tocată grosier680ardei habeneromalanga, decojită și tăiată în cuburi de 1 inchmalanga, decojită și tăiată în cuburi de 1 inch
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții25
Scor De Sănătate14
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista