Pastele lui Justin Smillie cu Shiitake, mazăre și brânză de capră (Il Buco Alimentari e Vineria)
Pastele lui Justin Smillie cu Shiitake, mazăre și brânză de capră (Il Buco Alimentari e Vineria) ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6 și costă 4,29 USD pe porție. O porție conține 513 calorii, 20g de proteine, și 19g de grăsime. 137 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați suc de lămâie, vin, șalotă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este extraordinar. Încercați Paste din grâu integral cu mazăre de primăvară, mentă și brânză de capră, Paste cremoase de primăvară cu ciuperci Shiitake și mazăre, și Shiitake Și Tartă Rustică Cu Brânză De Capră pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-o oală mare cu apă clocotită sărată, gătiți lasagneta până la al dente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
2
Scurgeți pastele, rezervând 1 cană de apă de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
3
Transferați pastele pe o foaie de copt și aruncați cu 2 lingurițe de ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
4
Într-o cratiță medie cu apă clocotită sărată, albiți mazărea până când este crocantă, aproximativ 3 minute. Folosind o lingură cu fante, transferați mazărea pe o farfurie pentru a se răci.
Preîncălziți broilerul și ungeți un vas de copt superficial de 9 pe 13 inci. Într-o tigaie mare și adâncă, încălziți restul de 3 linguri de ulei de măsline până la sclipire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®
Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)
8
Adăugați ciupercile, condimentați cu sare și piper și gătiți la foc mare, amestecând ocazional, până se rumenesc, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
9
Adăugați șalotele, cimbru și cele 2 linguri de unt și gătiți, amestecând, până când untul se topește și șalotele se înmoaie, aproximativ 3 minute. Se amestecă vinul și sucul de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Frișcă Suplimentară Groasă
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
10
Se ia de pe foc; se amestecă brânza de capră până se topește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză De Capră
11
Îndoiți sparanghelul, mazărea, menta și 1/4 cană de Parmigiano în sos și condimentați cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Parmigiano Reggiano
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
Adăugați pastele și apa de gătit rezervată și aruncați până când sunt acoperite bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
13
Transferați pastele în vasul de copt pregătit și presărați restul de 1/4 cană de Parmigianoon top. Fierbeți lasagneta la 6 inci de la foc până când este ușor aurie și clocotește, 3 până la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®
14
Lăsați să se odihnească 5 minute înainte de servire.
15
Asocierea vinului: alb mineral Italian: 2011 Palazzone Orvieto