Pastel De Coco (plăcintă cu nucă de cocos în stil columbian)
Pastel De Coco (plăcintă cu nucă de cocos în stil Columbian) este un vegetarian desert. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 16g de grăsime, și un total de 268 calorii. Această rețetă servește 12. Pentru 22 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați sare, unt, făină și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Popsicles de nucă de cocos în stil columbian (Paletas de Coco), Arroz Con Coco (Orez Columbian Cu Nucă De Cocos), și Torta de Dulce de Coco (tort columbian cu budincă de nucă de cocos) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pentru a face aluatul, într-un castron, combinați făina, zahărul și salt.In un robot de bucătărie, pulsează amestecul de făină până se omogenizează, aproximativ 5 impulsuri.
Adăugați untul și procesați până când amestecul seamănă cu o masă grosieră, aproximativ 20 de impulsuri.
Adăugați 1/3 cană de apă cu gheață și pulsați de două ori. Întoarceți aluatul pe o suprafață de lucru, împărțiți-l în jumătate și formați fiecare jumătate într-un disc. Înfășurați discurile separat în folie de plastic și dați-le la frigider timp de 1 oră.
Scoateți 1 din discurile de patiserie din frigider și lăsați să stea 5 minute.
Așezați aluatul între 2 foi de hârtie cerată ușor făinată și întindeți până la 14 inci rotunde.
Periați excesul de făină, transferați într-o tigaie și apăsați aluatul în tigaie. Tăiați aluatul astfel încât să fie la același nivel cu marginea superioară a tigaiei. Se acoperă cu folie de plastic și se dă la frigider timp de 30 de minute.Preîncălziți un cuptor la 400 F.
Așezați o foaie de copt pe raftul din mijloc.
Se amestecă toate ingredientele de umplutură și se lasă deoparte.Pe o suprafață ușor făinată, întindeți discul de aluat rămas până la 12 inci rotund. Folosind un tăietor de pizza sau un cuțit, tăiați o fâșie pentru partea de sus.
Transferați umplutura în tigaia pentru plăcintă.
Așezați fâșii de aluat, distanțate uniform, peste plăcintă orizontal și vertical. Tăiați benzile și sertizați marginile plăcintei. Periați ușor blatul cu apă și presărați cu zahăr.
Așezați plăcinta pe foaia de copt și coaceți până când crusta este setată și începe să se rumenească, 25 până la 30 de minute. Rotiți plăcinta și reduceți temperatura cuptorului la 375 grade F. Continuați să coaceți până când crusta se rumeneste, cu 10 până la 20 de minute mai mult.