Paste și verdeață Torte
Pastan și Greens Torte este un vegetarian rețetă cu 8 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 22g de proteine, 22g de grăsime, și un total de 402 calorii. Pentru $1.15 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline, piper, smog elvețian și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este bun. Încercați Paste Cu Verdeață, Paste cu fasole și verdeață, și Paste cu verdeață usturoi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Adu 4 qt. apă la fierbere într-un 6-qt. Cuptor olandez.
În timp ce apa fierbe, îndepărtați și aruncați tulpinile și coastele din bietă. Tăiați grosolan frunzele. Spălați bine mătgul în apă rece; se scurge bine. Procesați ouăle și următoarele 5 ingrediente într-un blender până se omogenizează.
Adăugați frunze de bietă și paste în apa clocotită. Întoarceți apa la fierbere; se fierbe 1 minut.
Scurgeți bine, apăsând excesul de umiditate din smog cu spatele unei linguri. Întoarceți pastele și verdeața în tigaie; aruncați până se omogenizează.
Periați o tigaie din fontă de 10 " cu ulei de măsline. Aranjați pastele și verdeața în tigaie; se presară cu brânză.
Se toarnă amestecul de ouă peste brânză, apăsând pentru a scufunda pastele și verdeața în lichid.
Puneți tigaia la foc mediu timp de 2 minute. Transferați imediat în cuptorul fierbinte.
Coaceți la 400 timp de 25 de minute sau până devin aurii și setați.
Lăsați să stea 10 minute înainte de a răsturna pe un platou de servire, dacă doriți, și tăiați în pene.
* Este mai ușor să pregătiți verdele dacă le tăiați sau le rupeți mai întâi înainte de a le curăța în mai multe spălări de apă rece.
Scurgeți bine între spălări și terminați cu un vârtej într-un filator de salată pentru a îndepărta nisipul nisipos.