Pastan și plăcintă cu orez: Sartu necesită în jur 2 ore și 30 de minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 105g de proteine, 124g de grăsime, și un total de 2095 calorii. Pentru $ 7.12 pe portie, această rețetă acoperă 71% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați ceapă, ulei de măsline, lapte și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 85%. Acest scor este uimitor. Încercați Sartu di Riso, Ficat De Pui Ars La Tigaie Cu Risotto Sart, și Orez cu paste pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Echipament Special: 1 castron metalic mediu pentru a ține aproximativ 6 litri
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-o
2
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
3
Ungeți întregul interior al bolului metalic. Folosiți tot untul pentru a acoperi în întregime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-o
4
Se toarnă pesmet în castron și se agită în jurul pentru a acoperi întreaga interiorul castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
Zahăr Roșu Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-o
5
Se toarnă 1 cană de brânză cu orezul și se amestecă bine. Puneți o mână de orez în fundul bolului cu unt și pâine și împachetați bine orezul. Continuați să adăugați și să împachetați orezul în castron pentru a acoperi întregul interior al bolului cu grosimea de aproximativ 1 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-o
6
Se toarnă ficat de pui în partea de jos a castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ficat De Pui
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-o
7
Se presară cu puțină brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
8
Glisați ouăle însorite deasupra ficatului de pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ficat De Pui
Ulei De Prajit, De Preferat Canola
9
Se presară cu puțină brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
10
Se toarnă ragu cu grijă peste ouă. Împachetați ferm.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Prajit, De Preferat Canola
11
Se presară cu puțină brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
12
Într-un alt bol separat, combinați Penna cu mazărea și bechamelul și adăugați acest amestec deasupra ragu. Din nou, împachetați ferm și presărați cu puțină brânză.
Așezați jumătățile de chiftele deasupra amestecului de paste. Apoi, așezați bucățile de cârnați deasupra jumătăților de chiftele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita
Brânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
14
Se presară cu restul de brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
15
Acoperiți întregul bol stratificat cu restul de orez și împachetați ferm.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-o
16
Se introduce la cuptor și se coace 1 oră până se rumenesc deasupra. Când ați terminat, lăsați să se odihnească 10 minute și rulați cu grijă un cuțit de-a lungul marginii bolului. Întoarceți-vă pe un platou mare și bateți pe fundul vasului. Sartu ar trebui să alunece cu ușurință din castron. Feliați și mâncați imediat.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
Gumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
Bomboanele Lui Peachie-o
17
Într-o cratiță mică, încălziți laptele la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, Optional
18
Într-o tigaie mică, încălziți untul la foc mediu până se topește și adăugați făina dintr-o dată, amestecând puternic. Gatiti aproximativ 5 minute, amestecand constant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Sare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
19
Adăugați laptele încălzit și amestecați până se omogenizează. Reduceți căldura și fierbeți timp de 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
20
Într-o cratiță de 6 până la 8 litri, cu fund greu, încălziți uleiul de măsline și untul la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, Optional
21
Adăugați ceapa, țelina, morcovul și usturoiul și transpirați la foc mediu până când legumele sunt translucide.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
22
Adăugați vițel, carne de porc, vită și pancetta la legume, rumeniți la foc mare, amestecând pentru a împiedica carnea să se lipească între ele timp de aproximativ 15 până la 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
2 Cepe Roșii Tăiate
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)
23
Adăugați laptele și fierbeți până aproape uscat, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
24
Adăugați roșiile și fierbeți 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
25
Adăugați vinul și brodo, aduceți la fierbere, reduceți focul și fierbeți timp de 2 până la 2 1/2 ore, până când se dezvoltă arome. Condimentează cu sare și piper, după gust și scoate de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
26
Într-o cratiță mare, cu fundul greu, încălziți uleiul la foc mare până la fumat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, Optional
27
Adăugați toate părțile de pui și rumeniți peste tot, amestecând pentru a evita arderea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De Cannelloni
28
Scoateți puiul și rezervați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
29
Adăugați morcovii, ceapa și țelina în oală și gătiți până se înmoaie și se rumenesc. Întoarceți puiul în oală și adăugați 3 litri de apă, pasta de roșii, boabele de piper și pătrunjelul. Se amestecă cu o lingură de lemn pentru a disloca bucățile de pui și legume rumenite din fundul tigaiei. Aduceți aproape la fierbere, apoi reduceți căldura și gătiți la foc mic până când se reduce la jumătate, aproximativ 2 ore, ocazional degresând excesul de grăsime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
Oase De Pui Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
30
Scoateți de pe foc, strecurați și apăsați solidele cu fundul unei oale pentru a extrage toate lichidele. Se amestecă stocul pentru a facilita răcirea și se lasă deoparte. Refrigerați stocul în recipiente mici până la o săptămână sau congelați până la o lună.