Paste și linte: Paste e Lenticchie

Paste și linte: Paste e Lenticchie
Nevoie de un fel principal fără lactate? Pastan și linte: Pastan e Lenticchie ar putea fi o rețetă minunată de încercat. Această rețetă servește 4. Pentru 89 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 31% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 541 calorii, 27G de proteine, și 10g de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Mergeți la magazin și ridicați usturoi, pancetta, ulei de măsline extra virgin și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până ulei de măsline extra virgin ai putea urma acest curs principal cu Peach Crisp: crocant sănătos pentru micul dejun ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 92%. Acest scor este super. Rețete similare includ Pastan E Lenticchie, Cotecchino con Lenticchie (cârnați mari cu linte), și Riso e lenticchie (orez și linte).

Instrucțiuni

1
Într-o oală mare, combinați lintea scursă, țelina și 6 căni de apă. Aduceți la fierbere, reduceți la foc mic activ și gătiți timp de aproximativ 45 de minute, până când lintea este foarte fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LinteLinte
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Într-o tigaie de 12 până la 14 inci, încălziți uleiul de măsline la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceașcă De Brânză Tăiată Felii SubțiriCeașcă De Brânză Tăiată Felii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțităBrânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
3
Adăugați pancetta și faceți grăsimea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Roșii Tăiate2 Cepe Roșii Tăiate
4
Adăugați ceapa, usturoiul și fulgii de chile. Se amestecă roșiile și se fierbe câteva minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 InchCeapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
5
Odată ce lintea este fragedă, scoateți țelina, adăugați sare și gătiți pastele în apa clocotită. Odată ce pastele sunt aproape complet fierte, adăugați amestecul de ceapă și pătrunjelul și gătiți împreună câteva minute. Condimentează cu sare și piper și servește cu ulei de măsline extra virgin stropește deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
O Mână Generoasă De Pătrunjel Cu Frunze Plate, Feliate SubțireO Mână Generoasă De Pătrunjel Cu Frunze Plate, Feliate Subțire
1 Cană De Mazăre Decojită, Opțional1 Cană De Mazăre Decojită, Opțional
LinteLinte
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
DificultateMediu
Gata În40 m.
Porții4
Scor De Sănătate76
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista