Paste și gulaș de vită
Gulașul Pastan și Beef este un fără gluten felul principal. Această rețetă face 6 porții cu 648 calorii, 29G de proteine, și 31g de grăsime fiecare. Pentru $2.39 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Această rețetă este tipică bucătăriei Est-Europene. Mergeți la magazin și ridicați sosul de roșii, uleiul de măsline, puneți-l printr-o presă de usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma ceapa, puteți urma acest fel principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 42%. Acest scor este solid. Încercați Gulaș De Vită, Gulaș De Vită, și Gulaș De Vită pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 -14°. Pulverizați ușor un vas de copt de 13 x 9 inci (sau un vas mare rezistent la cuptor) cu spray de gătit antiaderent.
Umpleți o oală mare plină cu trei sferturi cu apă. Acoperiți și aduceți la fierbere la foc mare. Puneți o strecurătoare în chiuvetă pentru a scurge pastele. Când apa ajunge la fierbere, adăugați 1 lingură de sare și pastele. Se amestecă cu o lingură de lemn timp de aproximativ 30 de secunde, apoi se amestecă ocazional în timp ce pastele se gătesc.
Într-o tigaie mare antiaderentă, încălziți uleiul la foc mare până când este fierbinte și strălucitor, dar nu fumează.
Adăugați ceapa. Gatiti, amestecand frecvent cu o lingura de lemn, pana cand ceapa este moale, aproximativ 3 minute.
Adăugați usturoiul și 1/2 linguriță de sare. Gatiti, amestecand frecvent, pana cand este moale si aromat.
Adăugați carnea de vită măcinată și gătiți, rupând aglomerările cu o lingură de lemn sau o spatulă rezistentă la căldură, până când sunt bine fierte și rumenite, aproximativ patru minute. Dacă doriți, îndepărtați și aruncați orice exces de grăsime.
Se amestecă trei sferturi din sosul de roșii în carnea de vită. Coborâți focul la minim. (Acesta este un moment bun pentru a verifica pastele dacă nu ați făcut-o deja.)
După aproximativ 10 minute de fierbere, verificați dacă pastele sunt coapte.
Scurgeți pastele în strecurătoare și readuceți-le în oala de gătit.
Adăugați sosul de carne în paste și amestecați cu o lingură de lemn pentru a combina.
Se toarnă în vasul de copt pregătit. Se acoperă cu sosul de roșii rămas și se presară uniform cu brânza.
Coaceți până când brânza se rumeneste și sosul clocotește, aproximativ 15 minute.