Paste în formă de furtun cu Guanciale: Bucatini all ' Amatriciana

Paste în formă de furtun cu Guanciale: Bucatini all ' Amatriciana
Paste în formă de furtun cu Guanciale: Bucatini all ' Amatriciana ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de feluri principale. Această rețetă servește 4 și costă 6,74 USD pe porție. O porție conține 1119 calorii, 40g de proteine, și 58G de grăsime. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. Dacă aveți frunze de cimbru, ulei de măsline, pecorino romano și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a folosi sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri De Mere ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Pastan all ' Amatriciana cu Guanciale, Bucatini cu sos picant de rosii (bucatini All ' amatriciana), și Bucatini all ' amatriciana.

Instrucțiuni

1
Aduceți 6 litri de apă la fiert și adăugați 2 linguri de sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
2
Într-o tigaie de 12 până la 14 inci, așezați feliile de guanciale într-un singur strat și gătiți la foc mediu-mic până când cea mai mare parte a grăsimii a fost extrasă din carne.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GuancialeGuanciale
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
3
Scoateți carnea pe o farfurie căptușită cu prosoape de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Supă De Pui Pudră Goya®Supă De Pui Pudră Goya®
4
Aruncați jumătate din grăsime din tigaie, lăsând suficient pentru a acoperi și gătiți fulgii de usturoi, ceapă și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
5
Așezați aceste trei ingrediente în tigaie, adăugați guanciale și gătiți la foc mediu-mare timp de 5 minute, până când ceapa, usturoiul și guanciale se rumenesc ușor. Condimentează cu sare și piper. Puteți adăuga ulei de măsline extravirgin dacă este necesar pentru a împiedica arderea aromelor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
YukonYukon
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
GuancialeGuanciale
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
6
Adăugați sosul de roșii, reduceți focul și lăsați să fiarbă timp de 10 până la 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier
7
Gatiti bucatini in apa clocotita conform indicatiilor pachetului, pana se inmoaie, dar inca al dente, aproximativ 12 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BucatiniBucatini
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
8
Scurgeți pastele și adăugați-le în sosul fierbinte. Creșteți căldura la mare și aruncați pentru a acoperi. Împărțiți pastele între 4 boluri de paste încălzite. Se acoperă cu brânză pecorino proaspăt rasă și se servește imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PecorinoPecorino
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
9
Într-o cratiță de 3 litri, încălziți uleiul de măsline la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
10
Adăugați ceapa și usturoiul și gătiți până se înmoaie și se rumenesc ușor, aproximativ 8 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
11
Adăugați cimbru și morcov și gătiți încă 5 minute, până când morcovul este destul de moale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
12
Adăugați roșiile și sucul și aduceți la fierbere, amestecând des. Coborâți focul și fierbeți timp de 30 de minute până când sunt la fel de groase ca cerealele fierbinți. Condimentează cu sare și servește. Acest sos deține 1 săptămână în frigider sau până la 6 luni în congelator.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Bucle De Ciocolată Albă Pentru CoptBucle De Ciocolată Albă Pentru Copt
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
DificultateGreu
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate33
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista