Paste Verzi Verzi

Paste Verzi Verzi
Pastele verzi verzi ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. Pentru $ 2.36 pe portie, această rețetă acoperă 40% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 493 calorii, 22g de proteine, și 13g de grăsime. 5 persoane au considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Un amestec de fasole, brânză feta, apă de paste rezervată și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 96%, acest fel de mâncare este super. Rețete similare includ Sfeclă verde și ridiche verde Pesto Paste cu sfecla prăjită și ridichi, Paste De Linte Verde, și Paste de sfeclă verde.

Instrucțiuni

1
Aduceți o oală mare cu apă ușor sărată pentru a fierbe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
2
Adăugați pappardelle și gătiți până la al dente, 8 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PappardellePappardelle
3
Scurgeți, rezervând puțină apă pentru paste. Se acoperă cu 1 lingură de ulei de măsline; deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
4
Între timp, încălziți 1 lingură de ulei de măsline într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
5
Adăugați dovlecelul; gătiți și amestecați până când dovlecelul începe să se rumenească în jurul marginilor, dar este încă ferm. Amestecați sparanghelul, broccoli și fasolea verde; continuați să gătiți până când legumele devin de culoare verde strălucitor, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șalotă, Tăiată Subțire în Semilunișalotă, Tăiată Subțire în Semiluni
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
1 Conservă (400 G) De Supă De Pui1 Conservă (400 G) De Supă De Pui
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
6
Adăugați ceapa verde și fasolea garbanzo; gătiți și amestecați până când legumele se rumenesc ușor în jurul marginilor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya
Ghimbir întreg, ZdrobitGhimbir întreg, Zdrobit
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
7
Adăugați apă de paste rezervată la legume. Acoperiți tigaia; reduceți căldura la minim și fierbeți până când garbanzos sunt încălzite și legumele sunt doar fragede. Se amestecă legumele și busuiocul în paste; condimentează după gust cu sare și piper, iar deasupra cu feta sfărâmată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
O Salată Amestecată Frunze, Spălate și UscateO Salată Amestecată Frunze, Spălate și Uscate
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate100
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista