Paste Vegetariene Primavera
Rețeta paste vegetariene Primavera ar putea satisface pofta ta mediteraneană în aproximativ 30 minute. Această rețetă face 30 de porții cu 83 calorii, 4G de proteine, și 2G de grăsime fiecare. Pentru 34 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la KraftRecipes.com are 1 fani. Un amestec de lapte, busuioc, ardei gras și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este solid. Încercați Paste Primavera, Paste Cu O Oală Primavera, și Paste Primavera pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gatiti pastele intr-o cratita mare conform indicatiilor de pe ambalaj, adaugand spanac, ardei si ciuperci in ultimele 5 min.
Între timp, gătiți crema de brânză și laptele în aceeași cratiță la foc mic până când crema de brânză este topită și amestecul este bine amestecat, amestecând frecvent.
Întoarceți amestecul de paste în tigaie.
Adăugați busuioc; Se amestecă ușor.
Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Italiană în meniu? Încercați să împerecheați cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Un vin pe care l-ați putea încerca este Antinori Badian a Passignano Chianti Classico Gran Selezione. Are 4,6 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 60 de dolari.
![Antinori Badia a Passignano Chianti Classico Gran Selezione]()
Antinori Badia a Passignano Chianti Classico Gran Selezione
De culoare roșu rubiniu intens, vinul prezintă arome atât de fructe, cât și senzațiile tipice de stejar, care fuzionează armonios și oferă, de asemenea, note balsamice și grafit pe nas. Gustul este bogat, cu taninuri suple și echilibrate, împreună cu prospețimea vibrantă tipică Sangiovese. Finisajul și postgustul sunt de persistență notabilă și repetă notele de fructe de pădure simțite mai întâi pe nas.