Pastele vegetariene coapte ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia principală de rețete. Această rețetă servește 8. O porție conține 541 calorii, 28G de proteine, și 25g de grăsime. Pentru $ 2.21 pe portie, această rețetă acoperă 22% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 115 persoane au fost impresionate de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați ciuperci portobello, usturoi, brânză gorgonzola și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. În general, această rețetă câștigă un scor minunat spoonacular de 83%. Încercați Sos De Paste Vegetariene, Sos De Paste Vegetariene, și Paste Vegetariene Primavera pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Aduceți la fiert o oală mare cu apă ușor sărată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
2
Adăugați pastele și gătiți timp de 8 până la 10 minute sau până la dente; se scurge.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
3
Turnați un pahar cu apă cu gheață peste paste pentru a opri gătitul, dar nu clătiți bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
4
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Înveliți o tigaie de sticlă de 9 x 13 cu ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Creveți Sotați, Decojiți
5
Încălziți 2 linguri de ulei de măsline într-o tigaie mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
6
Adăugați ciuperci. Gatiti 2 minute apoi adaugati busuioc, oregano si usturoi si gatiti inca 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
7
Adăugați sosul în amestecul de ciuperci și amestecați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
8
Pentru a asambla, turnați suficient sos în fundul tigaiei pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
9
Combinați sosul rămas și pastele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
10
Așezați o treime din tăiței sosați deasupra sosului în tigaie. Se acoperă cu 1 cană de mozzarella și jumătate din gorgonzola. Repetați pentru un al doilea strat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gorgonzola
Linguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate Tocat
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
11
Puneți ultima treime din tăiței în tigaie și deasupra cu ultimele 2 căni de mozzarella.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Linguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate Tocat
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
12
Coaceți timp de 30 până la 45 de minute sau până când brânza este rumenită.