Paste vegane cremoase Primaveran este un fără lactate felul principal. Pentru $1.69 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 519 calorii, 17g de proteine, și 16g de grăsime. Această rețetă servește 4. 416 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Mergeți la magazin și ridicați până la 2 avocado hass, frunze de busuioc, flori de broccoli și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 100%. Acest scor este spectaculos. Rețete similare includ Paste vegane cremoase cu nuci Primavera cu mazăre și morcovi, Cremă Vegană Primavera Pappardelle, și Paste Cremoase Primavera.
Instrucțiuni
1
Gatiti penne intr-o oala mare cu apa clocotita sarata pana cand este frageda, aproximativ 10 minute (timpul poate varia in functie de pastele fara gluten – vezi pachetul de ori). Cu aproximativ 5 minute înainte ca pastele să fie fierte, adăugați broccoli și morcovii. Cu aproximativ 2 minute înainte ca pastele să fie fierte, adăugați dovleceii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Conservă (400 G) De Supă De Pui
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
Grăsime De Porc înapoi
Rețetă De Pizzocheri
Penne
1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
2
Scurgeți bine pastele și legumele fierte și reveniți în oală.În timp ce pastele se gătesc, combinați caju, usturoiul și bulionul scurs într-un blender sau robot de bucătărie. Procesați până se omogenizează și se amestecă bine.Curățați și lăsați avocado și adăugați-l în robotul de bucătărie împreună cu scallions, suc de lămâie, sare și piper după gust. Procesați până când este neted și cremos. Pentru un sos mai subțire, adăugați puțin lapte de migdale, dacă este necesar. Pentru un sos mai gros, adăugați avocado suplimentar. Gustați și reglați condimentele, dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rețetă De Pizzocheri
2 Linguri Sirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru Servire
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Pentru O Consistență Fină și Tartinabilă
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Ghimbir întreg, Zdrobit
1 Ardei Arbol Uscat
Caju
Usturoi Goya®
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Sazon Goya Cu Coriandru și Annatto
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
42 Lemn Dulce Snur Roșu
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
3
Adăugați sosul în oala care conține pastele și legumele fierte scurse.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste Fierte
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
4
Adăugați roșiile și busuiocul tocat și aruncați ușor pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
5
Se servește imediat, garnisit cu frunzele întregi de busuioc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate De Coajă, Date Pe Răzătoare