Paste rapide Bolognese

Paste rapide Bolognese
Reteta rapidă Paste Bolognese pot fi făcute în aproximativ 25 de minute. Această rețetă fără lactate servește 4 și costă $2.36 pe portie. O porție conține 778 calorii, 37g de proteine, și 27G de grăsime. Această rețetă este plăcută de 11 gurmanzi și bucătari. Un amestec de penne, ciuperci, roșii uscate la soare pur și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Funcționează bine ca fel principal. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 77%, ceea ce este destul de bun. Rețete similare includ Paste cu sos Romesco rapid, Creveți Și Paste Sote Rapide, și Salată rapidă de paste cu ton.

Instrucțiuni

1
Rumeniti carnea de vita intr-o tigaie mare timp de 5 minute, apoi aruncati ciupercile si inmuiati 3 minute. Se amestecă usturoiul și roșiile uscate la soare și se fierbe timp de 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Uscate La Soare Dintr-un BorcanRoșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2
Adăugați roșiile, vinul sau bulionul, ierburile uscate și condimentele. Se aduce la fierbere, apoi se fierbe timp de 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ierburi UscateIerburi Uscate
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
3
În timp ce sosul fierbe, gătiți pastele conform instrucțiunilor pachetului, scurgeți-le, apoi serviți cu sosul și frunzele rupte de busuioc împrăștiate deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Frunze De Busuioc Bine împachetate1 Cană Frunze De Busuioc Bine împachetate
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții4
Scor De Sănătate23
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista