Paste Puttanesca

Paste Puttanesca
Pasta Puttanescan este o pescatarian felul principal. Această rețetă servește 4. Pentru $ 4.09 pe portie, această rețetă acoperă 41% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 29G de proteine, 31g de grăsime, și un total de 646 calorii. 507 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână usturoi, capere, sare și piper grosier și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare mediteraneană. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. În general, această rețetă câștigă o scor extraordinar spoonacular de 99%. Încercați Pastan alla puttanesca {literalmente pastele în stil Curvă}, Paste Puttanesca, și Paste Puttanesca pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Încălziți o tigaie mare la foc mediu și adăugați ulei, usturoi, hamsii și piper zdrobit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Ras, De TrecutParmigiano-Reggiano Ras, De Trecut
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
3
Se sotează amestecul până când hamsiile se topesc în ulei și se dizolvă complet și usturoiul este fraged, aproximativ 3 minute: bucătăria ta nu a mirosit niciodată atât de bine!
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Ras, De TrecutParmigiano-Reggiano Ras, De Trecut
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
4
Adăugați măsline, capere, roșii, piper negru și pătrunjel. Aduceți sosul într-o bulă, reduceți focul și fierbeți 8 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon
Aluat De Pâine De PorumbAluat De Pâine De Porumb
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
5
Aruncați sosul cu paste fierte. Treceți pâinea și brânza la masă și serviți cu salată de verdeață amară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste FiertePaste Fierte
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
VerziiVerzii
3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
6
Combinați verdeața într-un bol de salată. Strângeți sucul de 1 lămâie peste castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VerziiVerzii
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
7
Stropiți salata din belșug cu ulei de măsline extravirgin. Aruncați salata și condimentați salata cu sare și piper. Aranjați salata pe farfurii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
O Mână Generoasă De Pătrunjel Cu Frunze Plate, Feliate SubțireO Mână Generoasă De Pătrunjel Cu Frunze Plate, Feliate Subțire
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
8
Garnisiți farfuriile cu măsline negre, dacă utilizați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pâine De Porumb (vezi Mai Jos)Aluat De Pâine De Porumb (vezi Mai Jos)

Ingrediente

1-2 linguri ulei de masline extravirginfileuri de hamsii plate din tablă, scursefileuri de hamsii plate din tablă, scurse9461 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibil(aproximativ 2 pachete) frunze de rucola, tocate grosier(aproximativ 2 pachete) frunze de rucola, tocate grosier411pachete de budincă instant cu ciocolată JELLOroșii tăiate cubulețe, scurseroșii tăiate cubulețe, scurse907pachete de budincă instant cu ciocolată JELLOroșii zdrobite în stil indesatroșii zdrobite în stil indesat32 lingurițe boabe de piper măcinat coarsley3 linguri muștar, de preferat Dijon3 linguri muștar, de preferat Dijon4creveți și cu veneSare grosieră și piper negruSare grosieră și piper negru454pachete de budincă instant cu ciocolată JELLOspaghete, fierte la al dente (cu o mușcătură)spaghete, fierte la al dente (cu o mușcătură)4creveți și cu venePâine cruste, pentru moppingPâine cruste, pentru mopping591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibil(câteva pumni) pătrunjel cu frunze plate, tocat(câteva pumni) pătrunjel cu frunze plate, tocat4cuișoareusturoi, tocatusturoi, tocat1lingura. otet de vin rosufelii de portocale, tăiate în jumătate, pentru ornatfelii de portocale, tăiate în jumătate, pentru ornat1capSalată Radicchio, tocată grosierSalată Radicchio, tocată grosier4creveți și cu veneMăsline negre vindecate cu ulei, pentru garnitură, opționalMăsline negre vindecate cu ulei, pentru garnitură, opțional20măsline negre vindecate cu ulei, crăpate departe de groapă și tocate grosiermăsline negre vindecate cu ulei, crăpate departe de groapă și tocate grosier22 lingurițe boabe de piper măcinat coarsleyUlei de măsline extravirgin, pentru acoperireUlei de măsline extravirgin, pentru acoperire22 lingurițe boabe de piper măcinat coarsley(2 rotații în jurul tigaiei) ulei de măsline extravirgin(2 rotații în jurul tigaiei) ulei de măsline extravirgin4creveți și cu veneParmigiano Reggiano sau Romano ras, pentru trecere, opționalParmigiano Reggiano sau Romano ras, pentru trecere, opțional9creveți și cu veneCâteva macină piper negruCâteva macină piper negru1Bucăți de caramele Heath Barfulgi de ardei roșu zdrobițifulgi de ardei roșu zdrobiți3551 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibil(aproximativ 1 pachet) frunze de Nasturel, tocate grosier(aproximativ 1 pachet) frunze de Nasturel, tocate grosier

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegerile mele de top pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Un vin pe care l-ați putea încerca este Piccini Chianti Classico. Are 4,6 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 10 dolari.
Piccini Chianti Classico
Piccini Chianti Classico
Un nas complex și persistent umplut cu note de cireșe și fructe de pădure sălbatice. Palatul este bine structurat, elegant, rotund și neted, cu note fructate și taninuri moi și un finisaj lung. O pereche ideală pentru carne roșie la grătar și paste al ragu. Amestec: 90% Sangiovese, 10% Merlot
DificultateGreu
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate69
Revista