Pasta Puttanesca ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 320 calorii, 14g de proteine, și 25g de grăsime. Această rețetă pescatariană servește 4 și costă $1.47 pe portie. 21 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Dacă aveți la îndemână paste, fulgi de chili, sare și alte câteva ingrediente, le puteți face. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 61%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Pastan alla puttanesca {literalmente pastele în stil Curvă}, Paste Puttanesca, și Paste Puttanesca.
Instrucțiuni
1
Încălziți uleiul de măsline într-o cratiță mare la foc mediu, apoi sotati ceapa și usturoiul timp de 5 minute sau până devin translucide.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, Optional
2
Adăugați hamsii și gătiți încă un minut, rupând fileurile cu o lingură de lemn.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Ras, De Trecut
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
3
Adăugați fulgii de chili, caperele, măslinele, roșiile cu sucuri, sare, zahăr și piper și dați la fiert. Reduceți căldura și fierbeți timp de 20 de minute. Împărțiți pastele în patru boluri și acoperiți fiecare cu sos și parmezan ras.