Paste Puttanesca

Paste Puttanesca
Pasta Puttanesca necesită aproximativ 30 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 29 g de proteine , 31 g de grăsimi și un total de 646 de calorii . Pentru 3,99 USD per porție , această rețetă acoperă 41% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Mergeți la magazin și cumpărați fileuri plate de hamsii, salată verde radicchio, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 31 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Funcționează bine ca fel principal destul de scump. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă pescatariană . Vă este adus de Foodnetwork. Cu un scor de 96% , acest fel de mâncare este grozav. Dacă îți place această rețetă, s-ar putea să-ți placă și rețete precumPasta alla puttanesca {paste în stil curvă} , Pasta Puttanesca și Pasta Puttanesca .

Instrucțiuni

1
Vezi cum se prepară această rețetă.
2
Încinge o tigaie mare la foc mediu și adaugă ulei, usturoi, hamsii și piper măcinat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Ras, De TrecutParmigiano-Reggiano Ras, De Trecut
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
3
Sotiți amestecul până când anșoa se topește în ulei și se dizolvă complet, iar usturoiul este fraged, aproximativ 3 minute: bucătăria ta nu a mirosit niciodată atât de bine!
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Ras, De TrecutParmigiano-Reggiano Ras, De Trecut
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
4
Adăugați măsline, capere, roșii, piper negru și pătrunjel. Aduceți sosul la un balon, reduceți căldura și fierbeți timp de 8 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon
Aluat De Pâine De PorumbAluat De Pâine De Porumb
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
5
Se amestecă sosul cu paste fierte. Dați pâinea și brânza la masă și serviți cu Salată de verdeață amară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste FiertePaste Fierte
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
VerziiVerzii
1-1/2 Căni De Bere1-1/2 Căni De Bere
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
6
Combinați verdețurile într-un castron de salată. Stoarceți sucul de la 1 lămâie peste bol.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VerziiVerzii
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
7
Stropiți generos salata cu ulei de măsline extravirgin. Se amestecă salata și se asezonează cu sare și piper. Aranjați salata pe farfurii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Zahăr Alb1 Cană Zahăr Alb
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
8
Ornați farfuriile cu măsline negre, dacă folosiți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pâine De Porumb (vezi Mai Jos)Aluat De Pâine De Porumb (vezi Mai Jos)

Ingrediente

1-2 linguri ulei de masline extravirgintinned flat anchovy fillets, drainedtinned flat anchovy fillets, drained1-2 linguri ulei de masline extravirgintinned flat anchovy fillets, drainedtinned flat anchovy fillets, drained801 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.(aproximativ 2 pachete) frunze de rucola, tocate grosier(aproximativ 2 pachete) frunze de rucola, tocate grosier4111 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.roșii tăiate cubulețe, scurseroșii tăiate cubulețe, scurse9071 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.roșii zdrobite în stil indesatroșii zdrobite în stil indesat33 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cm3 linguri muștar, de preferat Dijon3 linguri muștar, de preferat Dijon4creveți și cu veneSare grosieră și piper negruSare grosieră și piper negru4541 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.spaghete, fierte la al dente (cu o mușcătură)spaghete, fierte la al dente (cu o mușcătură)4creveți și cu venePâine cruste, pentru moppingPâine cruste, pentru mopping151 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.(câteva pumni) pătrunjel cu frunze plate, tocat(câteva pumni) pătrunjel cu frunze plate, tocat4cuișoareusturoi, tocatusturoi, tocat1lingura. otet de vin rosufelii de portocale, tăiate în jumătate, pentru ornatfelii de portocale, tăiate în jumătate, pentru ornat1capSalată Radicchio, tocată grosierSalată Radicchio, tocată grosier4creveți și cu veneMăsline negre vindecate cu ulei, pentru garnitură, opționalMăsline negre vindecate cu ulei, pentru garnitură, opțional20măsline negre vindecate cu ulei, crăpate departe de groapă și tocate grosiermăsline negre vindecate cu ulei, crăpate departe de groapă și tocate grosier23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmUlei de măsline extravirgin, pentru acoperireUlei de măsline extravirgin, pentru acoperire23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cm(2 rotații în jurul tigaiei) ulei de măsline extravirgin(2 rotații în jurul tigaiei) ulei de măsline extravirgin4creveți și cu veneParmigiano Reggiano sau Romano ras, pentru trecere, opționalParmigiano Reggiano sau Romano ras, pentru trecere, opțional9creveți și cu veneCâteva macină piper negruCâteva macină piper negru1Bucăți de caramele Heath Barfulgi de ardei roșu zdrobițifulgi de ardei roșu zdrobiți511 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.(aproximativ 1 pachet) frunze de Nasturel, tocate grosier(aproximativ 1 pachet) frunze de Nasturel, tocate grosier

Vin recomandat: Chianti, Verdicchio, Trebbiano

Chianti, Verdicchio și Trebbiano sunt alegerile mele de top pentru italiană. Italienii știu mâncarea și ei știu vinul. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu peștele și carnea albă, în timp ce Chianti este un roșu italian grozav pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Un vin pe care l-ați putea încerca este Il Molino di Grace Chianti Classico Riserva. Are 4,1 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 40 de dolari.
Il Molino di Grace Chianti Classico Riserva
Il Molino di Grace Chianti Classico Riserva
Buchet foarte complex și picant care amintește de fructe roșii, dulceață de cireșe, piper alb; pamantul abundent confirmat pe palatul plin, bogat, matasos si persistent.
DificultateGreu
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate68
Revista