Paste, pui și anghinare
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați pastele, puiul și anghinarea. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 25g de proteine, 14g de grăsime, și un total de 349 calorii. Pentru $1.9 pe portie, această rețetă acoperă 19% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 50 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Dacă aveți la îndemână sare și piper, pătrunjel, bulion de pui și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 74%. Încercați Paste cu pui și anghinare, Paste cu pui și anghinare, și Paste cu pui și anghinare pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți o oală mare de apă la fierbere. Gatiti pastele in apa clocotita pana cand se face.
Se scurge și se lasă deoparte.
Într-o tigaie mare, încălziți uleiul de măsline la foc mediu; rumeniți puiul și usturoiul în ulei (aproximativ 5 minute).
Se scoate din tigaie și se lasă deoparte.
Se toarnă bulionul de pui în tigaie; apoi adăugați broccoli și roșii și gătiți timp de aproximativ 5 minute. Amestecați inimile de anghinare, ciupercile, ardeiul gras roșu, puiul gătit și pastele; gătiți încă 3 până la 5 minute sau până la cald. Condimentează după gust cu sare și piper.
Se transferă într-un bol de servire și se acoperă cu parmezan și pătrunjel.