Paste Primavera în sos de cremă roz deschis

Paste Primavera în sos de cremă roz deschis
Pastele Primaveran în sos de cremă roz deschis ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6 și costă 1,73 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 14g de proteine, 22g de grăsime, și un total de 429 calorii. Câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare mediteraneană. 11 persoane au fost impresionate de această rețetă. Dacă aveți la îndemână sare și piper măcinat, unt, usturoi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 86%. Acest scor este extraordinar. Rețete similare includ Paste Ușoare Primavera, Paste Cu Papion Cu Sos De Smântână Roz, și Paste Ușoare Și Cremoase Cu Aragaz Lent Primavera.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 450 grade F (230 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Amestecați morcovii, broccoli, ceapa, dovleceii și dovleceii galbeni într-un castron mare; stropiți cu ulei de măsline. Condimentează cu condimente italiene, sare și piper negru. Aruncați pentru a acoperi uniform legumele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Condimente ItalieneCondimente Italiene
Suc De Fructe GalbenSuc De Fructe Galben
Piper NegruPiper Negru
LegumeLegume
Ulei De MăslineUlei De Măsline
1 Cada (8 Uncii) PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză1 Cada (8 Uncii) PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
MorcovMorcov
CeapăCeapă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Întindeți legumele acoperite pe 2 foi de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
4
Prăjiți legumele în cuptorul preîncălzit timp de 10 minute. Se amestecă și se continuă prăjirea până se înmoaie, încă aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
5
Aduceți la fierbere o oală mare cu apă ușor sărată. Gatiti farfalle la fiert, amestecand ocazional, pana cand este fiert inca ferm pana la muscatura, 10-12 minute; scurgeți și readuceți farfalle în oală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FarfalleFarfalle
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
6
Încălziți untul într-o cratiță mică la foc mediu; gatiti si amestecati usturoiul in untul topit pana cand este parfumat, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
UsturoiUsturoi
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
7
Se toarnă bulionul de pui în amestecul de usturoi; se aduce la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stoc De PuiStoc De Pui
UsturoiUsturoi
8
Adăugați smântână ușoară; reduceți focul și fierbeți la foc mic. Se amestecă sosul de roșii și parmezanul în sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ParmezanParmezan
Sos De RoșiiSos De Roșii
Cremă UșoarăCremă Ușoară
SosSos
9
Combinați sosul, legumele prăjite și roșiile cherry cu farfalle; aruncați bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii CherryRoșii Cherry
LegumeLegume
FarfalleFarfalle
SosSos
DificultateGreu
Gata În40 m.
Porții6
Scor De Sănătate31
Tipuri De Feluri De MâncareSos
Revista