Paste Primavera Alfredo
Reteta Paste Primaveran Alfredo ar putea satisface pofta mediteraneană în aproximativ 25 minute. O porție conține 103 calorii, 3G de proteine, și 4G de grăsime. Această rețetă servește 25 și costă 19 cenți pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți la îndemână lapte, brânză cremă philadelphia, brânză parmezană și alte câteva ingrediente, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Rețete similare includ Alfredo Paste Primavera, Paste Primaveran Alfredo, și Creveți Alfredo Primavera.
Instrucțiuni
Gatiti spaghetele in cratita mare conform indicatiilor de pe ambalaj, adaugand legume in apa clocotita in ultimele 3 minute.
Între timp, gătiți ingredientele rămase în cratiță la foc mediu-mic până când crema de brânză este complet topită și amestecul este bine amestecat, amestecând ocazional.
Scurgeți amestecul de spaghete; reveniți la tigaie.
Adăugați sos; aruncați pentru a acoperi.
Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Italiană în meniu? Încercați asocierea cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Ai putea încerca Casaloste Chianti Classico Riserva. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 28 de dolari pe sticlă.
![Casaloste Chianti Classico Riserva]()
Casaloste Chianti Classico Riserva
Culoare roșu rubiniu intens. Buchetul său îmbină aromele tipice de fructe ale Sangiovese (cum ar fi mure, Marasca coaptă, prune) cu notele elegante de lemn. La gust este catifelat și armonios, cu un echilibru excelent între aciditate și taninuri dulci. Vinul îmbătrânit, dă tot ce este mai bun din al 5-lea an după recoltăse duce cu carne roșie la grătar. Armonia și tipicitatea sa sunt, de asemenea, exaltate perfect de brânzeturile îmbătrânite.