Reteta de Paste Primavera ar putea satisface pofta mediteraneana in aproximativ 45 minute. O porție conține 455 calorii, 16g de proteine, și 13g de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 1,87 USD pe porție. 93 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați sare și piper kosher, parmezan, ardei gras și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă un scor mare spoonacular de 99%. Încercați Paste Primavera, Paste Primavera, și Paste Primavera pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Preîncălziți cuptorul la 450 de grade F.
3
Pe o foaie mare de copt grea, aruncați toate legumele cu uleiul, sarea, piperul și ierburile uscate pentru a acoperi.
4
Transferați jumătate din amestecul de legume pe o altă foaie mare de copt mare și aranjați uniform peste foile de copt.
5
Coaceți până când morcovii sunt fragede și legumele încep să se rumenească, amestecând după primele 10 minute, aproximativ 20 de minute în total.
6
Între timp, gătiți pastele într-o oală mare cu apă sărată clocotită până la al dente, fragede, dar încă ferme la mușcătură, aproximativ 8 minute.
7
Scurgeți, rezervând 1 cană de lichid de gătit.
8
Aruncați pastele cu amestecurile de legume într-un castron mare pentru a le combina. Aruncați cu roșiile cherry și suficient lichid de gătit rezervat pentru a se umezi. Condimentează pastele cu sare și piper, după gust.