Paste Primavera
Reteta Paste Primavera ar putea satisface pofta mediteraneană în aproximativ 25 minute. Acest curs principal are 567 calorii, 22g de proteine, și 17g de grăsime per portie. Această rețetă servește 4. Pentru $1.46 pe portie, această rețetă acoperă 34% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați unt, suc de lămâie, usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este extraordinar. Încercați Paste Primavera, Paste Primavera, și Paste Primavera pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți la fiert o oală mare cu apă sărată.
Adăugați pastele și gătiți pe măsură ce eticheta direcționează, adăugând broccoli, morcovi, ardei gras și mazăre în ultimele 3 minute de gătit. Rezervați 1 cană apă de gătit, apoi scurgeți pastele și legumele și reveniți la oală.
Încălziți 2 linguri de unt într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Adăugați usturoiul și gătiți, amestecând, până când începe să se înmoaie, aproximativ 1 minut.
Adăugați bulionul de legume, 1/2 linguriță de sare și piper după gust; aduceți la foc mic și gătiți până se reduce ușor, aproximativ 3 minute.
Bateți restul de 2 linguri de unt până se topește și sosul se îngroașă, încă aproximativ 1 minut.
Se toarnă sosul peste paste și legume și se adaugă brânza, pătrunjelul și sucul de lămâie. Gatiti la foc mic, amestecand, pana se topeste branza, aproximativ 1 minut, adaugand suficienta apa de paste rezervata pentru a slabi sosul. Condimentează cu sare și piper și acoperă cu mai multă brânză.