Paste Pomodorini

Paste Pomodorini ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 588 calorii, 24g de proteine, și 23g de grăsime. Pentru $ 2.35 pe portie, această rețetă acoperă 22% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de ulei de măsline, sare cenușie, ardei iute calabrian și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a folosi sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri De Mere ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 25 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 78%, ceea ce este bine. Încercați Paste House Paste con Broccoli – acesta este un sos pe bază de Alfredo care combină pastele, ciupercile proaspete și broccoli proaspeți, Pastan în sos de ardei gras roșu prăjit / paste de ardei roșu prăjit / Paste ușoare pentru copii, și Paste con la zuccan alla napoletana (Paste cu dovlecei de iarnă, în stil Napoli) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Aduceți o oală mare cu apă sărată la fierbere la foc mare.
Adăugați pastele și amestecați.
În timp ce pastele se gătesc, încălziți 1/4 cană de ulei de măsline într-o tigaie mare la foc mediu.
Adăugați usturoiul și gătiți până când șuvițele sunt rumenite și crocante, apoi adăugați ardeii iute și gătiți aproximativ 30 de secunde. Ridicați focul la mare și adăugați roșiile. Gatiti pana cand rosiile se inmoaie si sucurile se ingroasa, aproximativ 3 minute.
Se adaugă busuiocul și se condimentează cu sare și piper.
Când pastele sunt al dente, scoateți aproximativ 1/2 cană din apa de gătit a pastelor, apoi scurgeți pastele. Întoarceți pastele în oala caldă de pe foc.
Adăugați sosul și amestecați bine.
Adăugați o parte din apa de gătit rezervată dacă pastele par uscate.
Transferați într-un bol cald de servire și radeți parmezanul deasupra, după gust.
Stropiți cu puțin mai mult ulei de măsline.