Paste piperate Carbonara cu ou Pocat
Pasta piperată Carbonara cu ou Pocat ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 1. Pentru $2.26 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 869 calorii, 39G de proteine, și 38g de grăsime. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați tarhon, ou, spaghete și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma oul, puteți urma acest fel principal cu Tortul de roșii cu ciocolată al lui Rose Levy Beranbaum cu Ganache misterios ca desert. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Cina in seara asta: Paste piperate Carbonara cu ou Pocat, Pui Cremos Parmezan Carbonara (Fără Ou), și Paste Piperate.
Instrucțiuni
Gătiți slănina într-o tigaie antiaderentă de 10 inci la foc mediu până când este crocantă.
Transferați slănina cu o lingură cu fante pe prosoape de hârtie pentru a se scurge.
Între timp, gătiți spaghetele într-o cratiță de 4 litri de apă clocotită sărată până la al dente. Rezervați 1/3 cană de apă de gătit, apoi transferați spaghetele cu clești într-un castron mic, scuturând excesul de apă și păstrați tigaia cu apă la foc mic.
Se toarnă toate, cu excepția a 2 lingurițe de grăsime de slănină din tigaie, apoi se amestecă untul în grăsime în tigaie la foc mediu.
Adăugați spaghete, apă de gătit rezervată, brânză și un ardei rotunjit de 1/4 linguriță și gătiți, amestecând, până când sosul este îngroșat și aproape complet absorbit, 2 până la 3 minute.
Adăugați slănină și 1 lingură de tarhon și aruncați. Se condimentează cu sare și piper.
Spargeți oul într-o ceașcă și glisați ușor în apă. Braconați la foc mic până la coacerea dorită (preferăm un alb ferm cu un gălbenuș curgător, 2 până la 3 minute).
Serviți pastele acoperite cu ou (transferați folosind o lingură cu fante).
Presărați cu tarhon rămas, dacă doriți.