Paste pesto prăjite cu castane și ierburi cu ciuperci

Paste pesto prăjite cu castane și ierburi cu ciuperci
Pastele pesto prăjite cu castane și ierburi cu ciuperci ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de feluri principale. O porție conține 699 calorii, 15g de proteine, și 31g de grăsime. Pentru $1.19 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Această rețetă de la BBC Good Food are 649 de fani. Mergeți la magazin și ridicați ulei de rapiță, busuioc, parmezan și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este grozav. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Fettuccine cu Pesto cu trei plante, varză neagră și ciuperci de stridii, Paste cu Pesto cu trei plante, și Paste cu Pesto de ierburi-migdale.

Instrucțiuni

1
Puneți castanele într-un robot de bucătărie și pulsați până se toacă aproximativ. Aruncați ierburile, parmezanul și usturoiul, apoi pulsați din nou până se toacă (nu prea fin).
Ingrediente de care veți avea nevoie
CastaneCastane
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), OpționalAșchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
2
Se toarnă uleiul de rapiță, se amestecă împreună și se condimentează după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Spaniolă Medie, Tăiată Cubulețe Mici1 Ceapă Spaniolă Medie, Tăiată Cubulețe Mici
3
Gatiti pastele in multa apa clocotita cu sare, conform instructiunilor ambalajului. Între timp, încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare și prăjiți ciupercile cu puțin condiment timp de 6-8 minute până când se înmoaie și încep să se rumenească. Când pastele sunt fierte, scurgeți-le, reveniți în tigaie, apoi amestecați prin pesto și ciuperci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată DecongelatăMazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Serviți cu niște parmezan suplimentar deasupra, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții6
Scor De Sănătate14
Revista