Paste pesto prăjite cu castane și ierburi cu ciuperci
Pastele pesto prăjite cu castane și ierburi cu ciuperci ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de feluri principale. O porție conține 699 calorii, 15g de proteine, și 31g de grăsime. Pentru $1.19 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Această rețetă de la BBC Good Food are 649 de fani. Mergeți la magazin și ridicați ulei de rapiță, busuioc, parmezan și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este grozav. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Fettuccine cu Pesto cu trei plante, varză neagră și ciuperci de stridii, Paste cu Pesto cu trei plante, și Paste cu Pesto de ierburi-migdale.
Instrucțiuni
Puneți castanele într-un robot de bucătărie și pulsați până se toacă aproximativ. Aruncați ierburile, parmezanul și usturoiul, apoi pulsați din nou până se toacă (nu prea fin).
Se toarnă uleiul de rapiță, se amestecă împreună și se condimentează după gust.
Gatiti pastele in multa apa clocotita cu sare, conform instructiunilor ambalajului. Între timp, încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare și prăjiți ciupercile cu puțin condiment timp de 6-8 minute până când se înmoaie și încep să se rumenească. Când pastele sunt fierte, scurgeți-le, reveniți în tigaie, apoi amestecați prin pesto și ciuperci.
Serviți cu niște parmezan suplimentar deasupra, dacă doriți.