Paste Pesto Cu Ciuperci
Pesto de ciuperci Pastan este un vegan rețetă cu 10 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 9g de grăsime, și un total de 170 calorii. Pentru $1.12 pe portie, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați șobolani, ciuperci shiitake, sos pesto comercial și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 52%, care este solid. Rețete similare includ Ciuperci Avocado Pesto Paste, Paste Pesto Cu Spanac De Ciuperci Fără Gluten, și Paste con il pesto alla Trapanese (pesto de roșii și migdale).
Instrucțiuni
Combinați roșiile și apa într-un castron mic; acoperiți și lăsați să stea 15 minute.
Scurgeți roșiile și feliați subțire; deoparte.
Gatiti pastele conform instructiunilor pachetului, omitand sarea si grasimea.
Se scurge și se lasă deoparte.
Se sotează ciupercile și șalotele în ulei de măsline fierbinte până se înmoaie.
Adăugați sos de roșii și pesto; gatiti, neacoperit, la foc mediu 5 minute.
Adăugați paste rezervate și fâșii de piper; se amestecă bine. Acoperiți și gătiți încă 5 minute sau până când se încălzește bine.
Se presară cu pătrunjel proaspăt și se servește imediat.