Paste Penne cu fasole Cannellini și Escarole
Nevoie de o felul principal vegan? Pastele Penne cu fasole Cannellini și Escarole ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Pentru 52 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 299 calorii, 13g de proteine, și 1g de grăsime. Această rețetă servește 8. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Un amestec de fasole cannellini, roșii conservate, paste penne și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este adus la tine de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă o scor extraordinar spoonacular de 93%. Încercați Paste Penne cu fasole Cannellini și Prosciutto, Penne cu fasole Cannellini și hamsii, și Paste cu dovlecei, ciuperci și fasole Cannellini în Marinara pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți la fierbere o oală mare cu apă ușor sărată și gătiți pastele penne 8 până la 10 minute sau până când sunt al dente; scurgere.
Într-o tigaie la foc mediu, gătiți și amestecați escarola, fasolea cannellini și lichidul și roșiile tăiate cubulețe cu usturoi și ceapă până se încălzesc. Se condimentează cu sare și piper. Aruncați cu pastele fierte pentru a servi.