Paste Paccheri cu conopida si spanac

Paste Paccheri cu conopida si spanac
Reteta Paste Paccheri cu Conopida si Spanac se poate face in aproximativ 32 de minute . O porție conține 327 de calorii , 13 g de proteine și 7 g de grăsimi . Această rețetă servește 8. Pentru 1,3 USD per porție , această rețetă acoperă 23% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de usturoi, fulgi de piper, conopidă și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă este plăcută de 1 bucătari și bucătari. Vă este adus de Foodnetwork. Funcționează bine ca fel principal destul de ieftin. În general, această rețetă câștigă un scor solid de 79% . Carbonara de dovleac cu paccheri de la „Pasta Modern” , coacerea de paste cu brânză de conopidă și spanac și coacerea de paste cu brânză de conopidă și spanac sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Aduceți o oală mare cu apă la fiert la foc mediu, apoi adăugați sarea și conopida. Gatiti 3-4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste Paccheri De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
1 Kilogram De Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inchi Lungime Pe 2 Inchi Latime1 Kilogram De Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inchi Lungime Pe 2 Inchi Latime
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
2
Încinge 2 linguri de ulei de măsline într-o tigaie mare și călește fulgii de usturoi și ardei roșu timp de 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru StropireUlei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
3
Scoateți conopida din apă cu o strecurătoare mare sau păianjen și adăugați-o în tigaie cu amestecul de usturoi-ardei roșu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măsline întregi CoapteMăsline întregi Coapte
Papaya (hawaian), Tăiat Cubulețe MiciPapaya (hawaian), Tăiat Cubulețe Mici
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
4
Se caleste putin pana incepe sa se rumeneasca, aproximativ 3-4 minute. Deglasam cratita cu supa de pui, adaugam spanacul, acoperim si lasam sa se ofileasca 2 minute. Se amestecă roșiile și caperele cu sucul și se reduce focul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(ficatul și Gâtul îndepărtate)(ficatul și Gâtul îndepărtate)
Până La 6 Roșii Verzi Medii, Feliate Cu Grosimea De 1,2 CmPână La 6 Roșii Verzi Medii, Feliate Cu Grosimea De 1,2 Cm
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă
1 Cană De Stafide Aurii, Măcinate Grosier1 Cană De Stafide Aurii, Măcinate Grosier
Bucle De Ciocolată Albă Pentru CoptBucle De Ciocolată Albă Pentru Copt
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
5
Scoateți capacul și lăsați să fiarbă 5 minute.
6
Reveniți apa de conopidă la fiert, adăugând mai multă apă, dacă este necesar, pentru a găti pastele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măsline întregi CoapteMăsline întregi Coapte
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
7
Adăugați pastele și gătiți la al dente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
8
Scoateți pastele din apă și adăugați-le în tigaia cu sos, adăugând puțină apă pentru paste, dacă este nevoie. Se amestecă ușor pentru a se combina, se transferă într-un castron de servire și se stropește cu jumătate din brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
9
Se orneaza cu patrunjel si se stropesc restul de 2 linguri de ulei de masline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
10
Serviți imediat cu brânză rămasă în lateral.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
DificultateGreu
Gata În32 m.
Porții8
Scor De Sănătate46
Revista