Reteta Paste Paccheri cu Conopida si Spanac se poate face in aproximativ 32 de minute . O porție conține 327 de calorii , 13 g de proteine și 7 g de grăsimi . Această rețetă servește 8. Pentru 1,3 USD per porție , această rețetă acoperă 23% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de usturoi, fulgi de piper, conopidă și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă este plăcută de 1 bucătari și bucătari. Vă este adus de Foodnetwork. Funcționează bine ca fel principal destul de ieftin. În general, această rețetă câștigă un scor solid de 79% . Carbonara de dovleac cu paccheri de la „Pasta Modern” , coacerea de paste cu brânză de conopidă și spanac și coacerea de paste cu brânză de conopidă și spanac sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
1
Aduceți o oală mare cu apă la fiert la foc mediu, apoi adăugați sarea și conopida. Gatiti 3-4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste Paccheri De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
1 Kilogram De Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inchi Lungime Pe 2 Inchi Latime
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
2
Încinge 2 linguri de ulei de măsline într-o tigaie mare și călește fulgii de usturoi și ardei roșu timp de 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
3
Scoateți conopida din apă cu o strecurătoare mare sau păianjen și adăugați-o în tigaie cu amestecul de usturoi-ardei roșu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măsline întregi Coapte
Papaya (hawaian), Tăiat Cubulețe Mici
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Creveți Sotați, Decojiți
4
Se caleste putin pana incepe sa se rumeneasca, aproximativ 3-4 minute. Deglasam cratita cu supa de pui, adaugam spanacul, acoperim si lasam sa se ofileasca 2 minute. Se amestecă roșiile și caperele cu sucul și se reduce focul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(ficatul și Gâtul îndepărtate)
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
5
Scoateți capacul și lăsați să fiarbă 5 minute.
6
Reveniți apa de conopidă la fiert, adăugând mai multă apă, dacă este necesar, pentru a găti pastele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măsline întregi Coapte
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
7
Adăugați pastele și gătiți la al dente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
8
Scoateți pastele din apă și adăugați-le în tigaia cu sos, adăugând puțină apă pentru paste, dacă este nevoie. Se amestecă ușor pentru a se combina, se transferă într-un castron de servire și se stropește cu jumătate din brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Creveți Sotați, Decojiți
9
Se orneaza cu patrunjel si se stropesc restul de 2 linguri de ulei de masline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec