Paste Paccheri cu conopida si spanac
Reteta Paste Paccheri cu Conopida si Spanac se poate face in aproximativ 32 de minute . O porție conține 327 de calorii , 13 g de proteine și 7 g de grăsimi . Această rețetă servește 8. Pentru 1,3 USD per porție , această rețetă acoperă 23% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de usturoi, fulgi de piper, conopidă și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă este plăcută de 1 bucătari și bucătari. Vă este adus de Foodnetwork. Funcționează bine ca fel principal destul de ieftin. În general, această rețetă câștigă un scor solid de 79% . Carbonara de dovleac cu paccheri de la „Pasta Modern” , coacerea de paste cu brânză de conopidă și spanac și coacerea de paste cu brânză de conopidă și spanac sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Aduceți o oală mare cu apă la fiert la foc mediu, apoi adăugați sarea și conopida. Gatiti 3-4 minute.
Încinge 2 linguri de ulei de măsline într-o tigaie mare și călește fulgii de usturoi și ardei roșu timp de 1 minut.
Scoateți conopida din apă cu o strecurătoare mare sau păianjen și adăugați-o în tigaie cu amestecul de usturoi-ardei roșu.
Se caleste putin pana incepe sa se rumeneasca, aproximativ 3-4 minute. Deglasam cratita cu supa de pui, adaugam spanacul, acoperim si lasam sa se ofileasca 2 minute. Se amestecă roșiile și caperele cu sucul și se reduce focul.
Scoateți capacul și lăsați să fiarbă 5 minute.
Reveniți apa de conopidă la fiert, adăugând mai multă apă, dacă este necesar, pentru a găti pastele.
Adăugați pastele și gătiți la al dente.
Scoateți pastele din apă și adăugați-le în tigaia cu sos, adăugând puțină apă pentru paste, dacă este nevoie. Se amestecă ușor pentru a se combina, se transferă într-un castron de servire și se stropește cu jumătate din brânză.
Se orneaza cu patrunjel si se stropesc restul de 2 linguri de ulei de masline.
Serviți imediat cu brânză rămasă în lateral.