Pastele la grătar cu chiftele la grătar ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 8. O porție conține 692 calorii, 37g de proteine, și 29G de grăsime. Pentru $2.92 pe portie, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână frunze de busuioc, oregano, sare kosher și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma ouăle, puteți urma acest fel principal cu Tortul de roșii cu ciocolată al lui Rose Levy Beranbaum cu Ganache misterios ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Chiftele la grătar: la grătar, superb și un cadou FireWire, Chiftele La Grătar, și Chiftele De Miel La Grătar.
Instrucțiuni
1
Într-un castron mare, amestecați împreună carnea, ouăle, brânza, pătrunjelul, oregano, busuiocul, ceapa, pesmetul și usturoiul și condimentați cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Pesmet
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
Pătrunjel
Brânză
Usturoi
Busuioc
Ceapă
Ouă
Carne
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Adăugați 1 cană de apă. Frământați apa în amestecul de carne cu mâinile. Frământați și formați chiftele în bile de aproximativ 1 1/2 inch cu o lingură de 2 uncii (Vezi nota bucătarului) sau Rulați în bile cu mâinile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chiftele
Apă
Carne
Rola
3
Metoda de gătit ambalată în VAC: sigilați chiftelele cu doar o linguriță de ulei de măsline extravirgin și gătiți-le în 130 de apă F timp de 35 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline Extra Virgin
Chiftele
Apă
1
Așezați chiftelele într-o cratiță mare sau tigaie pe aragaz (folosiți 2 tigăi dacă nu se potrivesc toate într-o singură tigaie), adăugați 1/2 cană de apă peste ele (1/2 cană de apă în fiecare tigaie dacă folosiți 2 tigăi) și acoperiți. Aburiti chiftelele la foc mediu timp de aproximativ 25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chiftele
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
Tigaie
Soba
2
Transferați într-un platou și dați-l la frigider până când sunteți gata să le grătiți.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
3
Întoarceți un grătar cu gaz la mare sau aprindeți cărbunele. Când grătarul este fierbinte, atât pentru grătarele cu gaz, cât și pentru cărbune, curățați grătarul. Reduceți temperatura la mediu-mare (numai pe un grătar cu gaz) și periați sau ștergeți puțin ulei de măsline pe grătar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
4
În loturi, grătați chiftelele într-o tigaie din fontă sau plancha pe grătar până când sunt bine rumenite până la capăt, 4 minute în total pentru chiftelele ambalate în vac și aproximativ 6 minute în total pentru chiftelele gătite în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chiftele
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
Tigaie
5
Se ia de pe foc și se rezervă.
6
Umpleți o oală mare cu aproximativ 5 litri de apă, adăugați sarea kosher și aduceți la fierbere la foc mare pe aragaz.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare Kosher
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Soba
Grăsime De Porc înapoi
7
Adăugați pastele și gătiți până la doar al dente, 6 până la 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste
8
Scurgeți pastele, rezervând 1 cană de apă pentru paste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Paste
9
Întindeți pastele pe o foaie de copt și stropiți cu 2 linguri de ulei de măsline, astfel încât să nu se lipească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Paste
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
10
Ungeți ușor un coș de grătar lung și plat sau spritz cu spray de gătit antiaderent. Cu clești, adăugați jumătate de paste în Coș, aranjându-l într-un strat subțire uniform. (Dacă aveți două coșuri pentru grătar, gătiți ambele loturi de paste simultan.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Paste
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
Clește
11
Așezați coșul pe un raft peste cărbuni fierbinți și întoarceți-l frecvent, până când pastele capătă o culoare aurie. Îl veți auzi trosnind în timpul grătarului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste
12
Goliți coșul pentru grătar într-un vas mare rezistent la căldură. Aruncați pastele cu 1 până la 2 căni de sos de roșii la grătar. Dacă are nevoie de puțină umiditate, adăugați 1/4 cană din apa rezervată pentru paste și aruncați din nou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Roșii
Apă
Paste
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
Bol
13
Adăugați restul de 2 linguri de ulei de măsline și 2 linguri de brânză pecorino. Aruncă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pecorino
Ulei De Măsline
14
Se transferă într-un castron de servire, se acoperă cu restul de brânză pecorino și se servește imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pecorino
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
1
Este mult mai rapid să faci o chiftelă cu o lingură decât cu mâinile tale. Scoopurile fac o muncă atât de rapidă a anumitor sarcini—modelarea chiftelelor, a bucatelor de goug sau a aluatului de prăjituri, de exemplu—încât păstrez o varietate de dimensiuni de scoop atât acasă, cât și la locul de muncă. Dacă nu aveți o lingură de 2 uncii pentru chiftele, încercați să utilizați în schimb o măsură de 1/4 cană. Veți găsi cupe în majoritatea magazinelor de aprovizionare cu restaurante sau a magazinelor de vase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat Cookie
Chiftele
2
Retipărit cu permisiunea focului viu al lui Michael Chiarello de Michael Chiarello cu Ann Krueger Spivack și Claudia Sansone, cărți de cronică din 2013 din Circulatory