Paste la grătar cu chiftele la grătar

Pastele la grătar cu chiftele la grătar ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 8. O porție conține 692 calorii, 37g de proteine, și 29G de grăsime. Pentru $2.92 pe portie, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână frunze de busuioc, oregano, sare kosher și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma ouăle, puteți urma acest fel principal cu Tortul de roșii cu ciocolată al lui Rose Levy Beranbaum cu Ganache misterios ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Chiftele la grătar: la grătar, superb și un cadou FireWire, Chiftele La Grătar, și Chiftele De Miel La Grătar.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, amestecați împreună carnea, ouăle, brânza, pătrunjelul, oregano, busuiocul, ceapa, pesmetul și usturoiul și condimentați cu sare și piper.
Adăugați 1 cană de apă. Frământați apa în amestecul de carne cu mâinile. Frământați și formați chiftele în bile de aproximativ 1 1/2 inch cu o lingură de 2 uncii (Vezi nota bucătarului) sau Rulați în bile cu mâinile.
Metoda de gătit ambalată în VAC: sigilați chiftelele cu doar o linguriță de ulei de măsline extravirgin și gătiți-le în 130 de apă F timp de 35 de minute.
Așezați chiftelele într-o cratiță mare sau tigaie pe aragaz (folosiți 2 tigăi dacă nu se potrivesc toate într-o singură tigaie), adăugați 1/2 cană de apă peste ele (1/2 cană de apă în fiecare tigaie dacă folosiți 2 tigăi) și acoperiți. Aburiti chiftelele la foc mediu timp de aproximativ 25 de minute.
Transferați într-un platou și dați-l la frigider până când sunteți gata să le grătiți.
Întoarceți un grătar cu gaz la mare sau aprindeți cărbunele. Când grătarul este fierbinte, atât pentru grătarele cu gaz, cât și pentru cărbune, curățați grătarul. Reduceți temperatura la mediu-mare (numai pe un grătar cu gaz) și periați sau ștergeți puțin ulei de măsline pe grătar.
În loturi, grătați chiftelele într-o tigaie din fontă sau plancha pe grătar până când sunt bine rumenite până la capăt, 4 minute în total pentru chiftelele ambalate în vac și aproximativ 6 minute în total pentru chiftelele gătite în tigaie.
Se ia de pe foc și se rezervă.
Umpleți o oală mare cu aproximativ 5 litri de apă, adăugați sarea kosher și aduceți la fierbere la foc mare pe aragaz.
Adăugați pastele și gătiți până la doar al dente, 6 până la 8 minute.
Scurgeți pastele, rezervând 1 cană de apă pentru paste.
Întindeți pastele pe o foaie de copt și stropiți cu 2 linguri de ulei de măsline, astfel încât să nu se lipească.
Ungeți ușor un coș de grătar lung și plat sau spritz cu spray de gătit antiaderent. Cu clești, adăugați jumătate de paste în Coș, aranjându-l într-un strat subțire uniform. (Dacă aveți două coșuri pentru grătar, gătiți ambele loturi de paste simultan.)
Așezați coșul pe un raft peste cărbuni fierbinți și întoarceți-l frecvent, până când pastele capătă o culoare aurie. Îl veți auzi trosnind în timpul grătarului.
Goliți coșul pentru grătar într-un vas mare rezistent la căldură. Aruncați pastele cu 1 până la 2 căni de sos de roșii la grătar. Dacă are nevoie de puțină umiditate, adăugați 1/4 cană din apa rezervată pentru paste și aruncați din nou.
Adăugați restul de 2 linguri de ulei de măsline și 2 linguri de brânză pecorino. Aruncă.
Se transferă într-un castron de servire, se acoperă cu restul de brânză pecorino și se servește imediat.
Este mult mai rapid să faci o chiftelă cu o lingură decât cu mâinile tale. Scoopurile fac o muncă atât de rapidă a anumitor sarcini—modelarea chiftelelor, a bucatelor de goug sau a aluatului de prăjituri, de exemplu—încât păstrez o varietate de dimensiuni de scoop atât acasă, cât și la locul de muncă. Dacă nu aveți o lingură de 2 uncii pentru chiftele, încercați să utilizați în schimb o măsură de 1/4 cană. Veți găsi cupe în majoritatea magazinelor de aprovizionare cu restaurante sau a magazinelor de vase.
Retipărit cu permisiunea focului viu al lui Michael Chiarello de Michael Chiarello cu Ann Krueger Spivack și Claudia Sansone, cărți de cronică din 2013 din Circulatory