Paste la Checca

Paste la Checca
Paste la Checca ar putea fi doar Marea Mediterană rețeta pe care o căutați. O porție conține 373 calorii, 10g de proteine, și 16g de grăsime. Pentru $3.6 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult această garnitură. Este o opțiune bună dacă urmați un vegan dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Mergeți la magazin și ridicați rucola, ulei de măsline, sare și piper kosher și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 82%. Acest scor este remarcabil. Încercați Paste Checca cu Burrata, Alla Checca, și Spaghete Cu Sos Checca pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Gatiti pastele pana cand sunt al dente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PastePaste
2
Între timp, într-un castron mare, strângeți roșiile pentru a le rupe (este mai rapid decât tocarea, iar copilului dvs. îi va plăcea probabil să se alăture).
Ingrediente de care veți avea nevoie
TomateTomate
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Adăugați usturoiul, uleiul, rucola (dacă folosiți), sarea și piperul; pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RucolaRucola
UsturoiUsturoi
PiperPiper
SareSare
Ulei De GătitUlei De Gătit
4
Scurgeți pastele (rezervând 1/2 cană de apă) și aruncați-le cu roșiile. Dacă pastele sunt încă puțin uscate, adăugați o parte din apa de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TomateTomate
PastePaste
ApăApă
5
Lăsați să stea până când căldura din paste a fiert ușor roșiile și usturoiul și a ofilit rucola, 1 până la 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TomateTomate
RucolaRucola
UsturoiUsturoi
PastePaste
6
Se servește cald sau la temperatura camerei.
7
Per porție: 357 calorii, 15g grăsimi (2g saturate), 0mg colesterol, 13mg sodiu, 48G carbohidrați, 4G fibre, 9G proteine
8
Date Nutriționale
9
Vezi analiza completă a datelor nutriționale a acestei rețete "

Echipamente

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegerile mele de top pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Castello di Meleto Chianti Classico Gran Selezione cu un rating de 4, 4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 62 de dolari pe sticlă.
Castello di Meleto Chianti Classico Gran Selezione
Castello di Meleto Chianti Classico Gran Selezione
Roșu rubiniu intens. Puternic și bogat cu note picante și balsamice urmate de arome de fructe de pădure roșii. Taninurile fine și elegante încântă Palatul anunțând un postgust plăcut și lung.
DificultateNormal
Gata În15 m.
Porții4
Scor De Sănătate40
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista