Paste italiene și coacere de vită

Paste italiene și coacere de vită
Pastanul Italian și coacerea cărnii de vită ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 342 calorii, 25g de proteine, și 7g de grăsime fiecare. Pentru $1.76 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. O mulțime de oameni au făcut această rețetă, iar 315 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați sos de roșii, brânză mozzarella, carne de vită măcinată și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 87%. Acest scor este extraordinar. Rețete similare includ Paste italiene și coacere de vită, Paste Italiene Coace, și Paste Italiene Coace.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 177°.pulverizați vasul de copt din sticlă pătrat de 8 inci (2 litri) cu spray de gătit antiaderent. Gatiti mostaccioli conform indicatiilor de pe pachet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit
MostaccioliMostaccioli
Echipamente pe care le vei folosi
Ardei Gras Rosu, Taiat In TreimiArdei Gras Rosu, Taiat In Treimi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Scurgere.
3
Între timp, în tigaie antiaderentă de 12 inci, carne de vită măcinată maro la foc mediu-mare până când este gătită bine, amestecând frecvent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Semințe De Fenicul, 1/3 Palmă1 Linguriță De Semințe De Fenicul, 1/3 Palmă
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Scurgere. Se amestecă sosul de roșii, roșiile și ciupercile. Aduceți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă, Zaruri Fine (se Păstrează Pentru Garnitura Finală)Ceapă, Zaruri Fine (se Păstrează Pentru Garnitura Finală)
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
5
Se ia de pe foc; se toarnă în vasul de copt pulverizat.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
6
Adăugați mostaccioli fierte; se amestecă ușor pentru a se amesteca. Pulverizați foaia de folie cu spray de gătit; așezați partea pulverizată în jos pe vasul de copt și sigilați bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mostaccioli GătiteMostaccioli Gătite
1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
7
Coaceți la 177°.timp de 15 minute. Descoperi; se presara cu branza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
8
Coaceți descoperit încă 5 până la 10 minute sau până când caserola este spumoasă și brânza este topită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții4
Scor De Sănătate21
Revista