Paste italiene și coacere de vită
Pastanul Italian și coacerea cărnii de vită ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 342 calorii, 25g de proteine, și 7g de grăsime fiecare. Pentru $1.76 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. O mulțime de oameni au făcut această rețetă, iar 315 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați sos de roșii, brânză mozzarella, carne de vită măcinată și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 87%. Acest scor este extraordinar. Rețete similare includ Paste italiene și coacere de vită, Paste Italiene Coace, și Paste Italiene Coace.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 177°.pulverizați vasul de copt din sticlă pătrat de 8 inci (2 litri) cu spray de gătit antiaderent. Gatiti mostaccioli conform indicatiilor de pe pachet.
Între timp, în tigaie antiaderentă de 12 inci, carne de vită măcinată maro la foc mediu-mare până când este gătită bine, amestecând frecvent.
Scurgere. Se amestecă sosul de roșii, roșiile și ciupercile. Aduceți la fierbere.
Se ia de pe foc; se toarnă în vasul de copt pulverizat.
Adăugați mostaccioli fierte; se amestecă ușor pentru a se amesteca. Pulverizați foaia de folie cu spray de gătit; așezați partea pulverizată în jos pe vasul de copt și sigilați bine.
Coaceți la 177°.timp de 15 minute. Descoperi; se presara cu branza.
Coaceți descoperit încă 5 până la 10 minute sau până când caserola este spumoasă și brânza este topită.