Paste italiene și coacere de vită

Paste italiene și coacere de vită
Pastanul Italian și coacerea cărnii de vită ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 342 calorii, 25g de proteine, și 7g de grăsime fiecare. Pentru $1.76 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. O mulțime de oameni au făcut această rețetă, iar 315 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați sos de roșii, brânză mozzarella, carne de vită măcinată și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 87%. Acest scor este extraordinar. Rețete similare includ Paste italiene și coacere de vită, Paste Italiene Coace, și Paste Italiene Coace.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 177°.pulverizați vasul de copt din sticlă pătrat de 8 inci (2 litri) cu spray de gătit antiaderent. Gatiti mostaccioli conform indicatiilor de pe pachet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
MostaccioliMostaccioli
Echipamente pe care le vei folosi
Ardei Gras Rosu, Taiat In TreimiArdei Gras Rosu, Taiat In Treimi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Scurgere.
3
Între timp, în tigaie antiaderentă de 12 inci, carne de vită măcinată maro la foc mediu-mare până când este gătită bine, amestecând frecvent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Semințe De Fenicul, 1/3 Palmă1 Linguriță De Semințe De Fenicul, 1/3 Palmă
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4
Scurgere. Se amestecă sosul de roșii, roșiile și ciupercile. Aduceți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
5
Se ia de pe foc; se toarnă în vasul de copt pulverizat.
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®Amestec De Zahăr Brun Splenda®
6
Adăugați mostaccioli fierte; se amestecă ușor pentru a se amesteca. Pulverizați foaia de folie cu spray de gătit; așezați partea pulverizată în jos pe vasul de copt și sigilați bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mostaccioli GătiteMostaccioli Gătite
1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®Amestec De Zahăr Brun Splenda®
Creveți SotațiCreveți Sotați
7
Coaceți la 177°.timp de 15 minute. Descoperi; se presara cu branza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
8
Coaceți descoperit încă 5 până la 10 minute sau până când caserola este spumoasă și brânza este topită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții4
Scor De Sănătate21
Revista