Paste italiene cu cârnați și dovlecei
Cârnații italieni și pastele de dovlecei ar putea fi doar Marea Mediterană rețeta pe care o căutați. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 37g de proteine, 48G de grăsime, și un total de 860 calorii. Pentru $2.23 pe portie, această rețetă acoperă 31% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel principal. Dacă aveți dovlecei, ulei de măsline, usturoi și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Cu o lingură scor de 64%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Paste Broccoli rabe cu cârnați italieni picante (tăiței de dovlecei), 7 Paste grozave de dovlecei Plus paste Penne cu dovlecei și cârnați de pui, și Dovlecei Umpluți Cu Cârnați Italieni pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gatiti pastele conform instructiunilor pachetului.
Se scurge, se întoarce în oală și se lasă deoparte.
Între timp, într-o tigaie mare antiaderentă, încălziți uleiul la foc mare.
Adăugați cârnați și gătiți, amestecând des, până când sunt fierte, aproximativ 5 minute.
Transferați cârnații pe o farfurie și dați deoparte.
În aceeași tigaie, gătiți usturoiul, ceapa și dovleceii până când începeți să se rumenească, aproximativ 4 minute. Se amestecă roșiile, piperul și cârnații rezervați și se fierbe până se încălzește, aproximativ 3 minute.
Combinați amestecul de cârnați cu pastele rezervate și transferați într-un castron mare de servire.
Se presară cu jumătate de parmezan și se servește cu brânza rămasă pe lateral.