Paste Italiene Cu Cârnați
Pastele italiene cu cârnați ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 390 calorii, 15g de proteine, și 26g de grăsime. Această rețetă servește 8 și costă 1,11 USD pe porție. Dacă aveți la îndemână legături de cârnați, roșii prune, pansament toscan și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 81 persoană au făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este destul de bun. Încercați Cârnați italieni și Oală pentru paste, Paste Cu Cârnați Italieni, și Cârnați și paste italiene pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți grătarul la foc mediu-mic.
Combinați legumele; așezați pe o foaie mare de folie rezistentă.
Stropiți cu 1/4 cană de pansament. Ori pentru a face pachet.
Pachet de grătar și cârnați 15 până la 20 min. sau până când cârnații sunt gata, întorcând cârnații ocazional. Între timp, gătiți pastele conform instrucțiunilor pachet, omițând sare.
Tăiați legăturile de cârnați pe lungime în jumătate, apoi transversal în felii subțiri; așezați într-un castron mare.
Tăiați fante în folie pentru a elibera abur înainte de a deschide pachetul.
Adăugați legume (cu sucurile lor) la cârnați.
Scurgeți pastele; se adaugă în castron cu pansamentul rămas. Se amestecă amestecul de paste până se combină; se presară cu brânză.