Paste I
Pasties s-ar putea să fiu doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 634 calorii, 26g de proteine, și 36g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 1,47 USD pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare scoțian. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Dacă aveți la îndemână cartofi de copt, unt, ceapă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Paste Cu Șuncă, Paste, și Paste II.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F (200 de grade C).
Rulați aluatul în 4 cercuri subțiri. Aranjați cartofii, ceapa, rutabaga și carnea de porc peste 1/2 din fiecare cerc de aluat. Punctați cu unt și condimentați cu sare și piper după gust.
Adăugați usturoi zdrobit, dacă doriți. Îndoiți aluatul peste umplutură și ciupiți și rulați de-a lungul marginilor. Puneți câteva găuri în partea de sus cu o furculiță și așezați-le pe o foaie de biscuiți căptușită.
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 45 de minute, sau până când blatul se rumeneste.