Paste e Fagioli

Paste e Fagioli
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete mediteraneene, așa că încercați Pastan e Fagioli. Această rețetă face 6 porții cu 332 calorii, 18g de proteine, și 11g de grăsime fiecare. Pentru $1.58 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta este adus la tine de rețete Kraft. Funcționează cel mai bine ca fel principal și se face în jur 35 minute. Dacă aveți usturoi, italiană* cinci brânză, parmezan și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este solid. Încercați Supă de Pastan și fasole de rinichi de 30 de Minute (Pastan e Fagioli), Pastan e Fagioli (paste italiene și supă de fasole), și Pastan e Fagioli con Salsicce (Pastan și fasole cu cârnați) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aduceți sosul de paste, apa și usturoiul la fiert în tigaie mare. Se amestecă tăiței; acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De PasteSos De Paste
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2
Gatiti la foc mediu-mic 10-12 min. sau până când tăiței sunt fragede, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
3
Adăugați cremă de brânză răspândită; gatiti 3 pana la 5 min. sau până se topește, amestecând frecvent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii Groase De Murături De Mărar8 Felii Groase De Murături De Mărar
4
Se amestecă spanacul, fasolea și busuiocul; acoperi. Gatiti 5 min. sau până se încălzește, amestecând ocazional. Se acoperă cu brânzeturile rămase; gatiti, acoperit, 3 pana la 5 min. sau până se topește, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De OuOuă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Italiana funcționează foarte bine cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Felsina Berardenga Chianti Classico (jumătate de sticlă) cu un rating de 4, 2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 13 dolari pe sticlă.
Felsina Berardenga Chianti Classico (jumătate de sticlă)
Felsina Berardenga Chianti Classico (jumătate de sticlă)
"Arată fructe de pădure proaspete, cu note de flori, ierburi proaspete și ciocolată. Corpolent, cu un gust proaspăt, taninuri bine integrate și un finisaj echilibrat. O mulțime de cireșe și condimente ușoare. Cel mai bun după 2003."- Spectator De Vin
DificultateMediu
Gata În35 m.
Porții6
Scor De Sănătate23
Revista