Paste e Ceci con Vongole

Pastan e ceci con Vongole ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 541 calorii, 19g de proteine, și 25g de grăsime. Pentru $1.42 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de scoici, ulei de măsline, fasole garbanzo și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma rozmarinul, puteți urma acest fel principal cu Pizza de desert cu zmeură Brie cu rozmarin și nuci pecan confiate ca desert. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este solid. Încercați Linguine cu scoici (Linguine con le Vongole), Supă de paste și năut (Pastan e ceci), și Paste Și Supă Ceci pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați fasolea garbanzo într-un castron mediu.
Se toarnă suficientă apă rece pentru a acoperi; lăsați să se înmoaie la temperatura camerei peste noapte.
Așezați fasolea garbanzo într-o cratiță mare; adăugați suficientă apă proaspătă pentru a acoperi. Se fierbe 15 minute.
Scurgere. Întoarceți fasolea garbanzo în tigaie; adăugați 4 căni de apă, 3 linguri de ulei, 2 căței de usturoi, crenguță de rozmarin și ardei roșu zdrobit. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți la foc mic până când fasolea este fragedă, adăugând mai multă apă după cum este necesar cu 1/2 cană, aproximativ 2 ore. Aruncați crenguța de rozmarin.
Transferați 1 cană de amestec de fasole garbanzo în procesor și piure până se omogenizează; reveniți la amestec în cratiță.
Încălziți restul de 3 linguri de ulei într-o tigaie mare și grea la foc mediu-mare.
Adăugați cățelul de usturoi rămas; saut până la auriu, aproximativ 2 minute.
Adăugați scoici și 1/4 cană de apă; acoperiți și gătiți până se deschid scoicile, aproximativ 5 minute (aruncați usturoiul și orice scoici care nu se deschid). Răciți ușor scoicile; rezervați sucuri de tigaie. Lucrând peste castron pentru a prinde sucuri, îndepărtați scoicile din scoici; aruncați cojile. Strecurați sucurile de tigaie și sucul de scoici din castron în amestecul de fasole garbanzo, apoi adăugați 3 1/2 căni de apă și aduceți la fierbere.
Adăugați paste și gătiți până când pastele sunt doar fragede, dar încă ferme pentru a mușca, adăugând mai multă apă dacă supa este prea groasă și amestecând ocazional, aproximativ 10 minute. Se amestecă scoici. Condimentează după gust cu sare și piper.
Puneți supa în boluri și serviți.