Paste duble de mazăre cu somon

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați pastele cu mazăre dublă cu somon. Pentru $10.33 pe portie, această rețetă acoperă 32% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 35g de proteine, 44G de grăsime, și un total de 809 calorii. Această rețetă servește 6. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, mazăre, suc de lămâie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. Această rețetă este plăcută de 27 de gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 95%. Acest scor este spectaculos. Încercați Dip Cu Somon Dublu, Rulou dublu de somon, și Somon La Grătar Dublu K pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Condimentați somonul cu sare și piper pe ambele părți.
Încălziți 1 lingură de ulei de măsline într-o tigaie la grătar la foc mediu-mare până la fumat.
Adăugați somonul în tigaie și gătiți fără să vă mișcați până când prima parte este bine marcată, aproximativ 4 minute. Întoarceți somonul, reduceți focul la mediu și continuați să gătiți până când somonul este gătit (puteți arunca o privire cu un cuțit sau o furculiță), cu aproximativ 4 minute mai mult.
Se transferă pe o farfurie căptușită cu un prosop de hârtie, se lasă să se răcească timp de 5 minute, apoi se fulg cu o furculiță. Pune deoparte.
Într-o oală mare, gătiți pastele în apă bine sărată până la al dente conform instrucțiunilor pachetului.
Scurgeți, rezervând 1/4 cană de apă pentru paste.
Într-o tigaie mare, încălziți restul de 2 linguri de ulei de măsline la foc mediu.
Adăugați lăstari de mazăre și mazăre și sautați până când lăstarii au început să se ofilească și mazărea se încălzește, aproximativ 3 minute.
Adăugați uleiul de măsline rămas, sucul de lămâie, coaja de lămâie și menta. Se amestecă pentru a se amesteca.
Adăugați pastele și parmezanul, amestecând pentru a amesteca. Dacă pastele arată uscate, adăugați apă rezervată pentru paste, câte o lingură pe rând.
Adăugați somonul și aruncați ușor. Se condimentează cu sare și piper. Treceți în jurul brânzei suplimentare pentru garnitură, dacă doriți.