Paste duble de mazăre cu somon

Paste duble de mazăre cu somon
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați pastele cu mazăre dublă cu somon. Pentru $10.33 pe portie, această rețetă acoperă 32% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 35g de proteine, 44G de grăsime, și un total de 809 calorii. Această rețetă servește 6. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, mazăre, suc de lămâie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. Această rețetă este plăcută de 27 de gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 95%. Acest scor este spectaculos. Încercați Dip Cu Somon Dublu, Rulou dublu de somon, și Somon La Grătar Dublu K pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Condimentați somonul cu sare și piper pe ambele părți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
2
Încălziți 1 lingură de ulei de măsline într-o tigaie la grătar la foc mediu-mare până la fumat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi
3
Adăugați somonul în tigaie și gătiți fără să vă mișcați până când prima parte este bine marcată, aproximativ 4 minute. Întoarceți somonul, reduceți focul la mediu și continuați să gătiți până când somonul este gătit (puteți arunca o privire cu un cuțit sau o furculiță), cu aproximativ 4 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Se transferă pe o farfurie căptușită cu un prosop de hârtie, se lasă să se răcească timp de 5 minute, apoi se fulg cu o furculiță. Pune deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
5
Într-o oală mare, gătiți pastele în apă bine sărată până la al dente conform instrucțiunilor pachetului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
1 Linguriță Amestec De Condimente Pentru Sazon1 Linguriță Amestec De Condimente Pentru Sazon
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
6
Scurgeți, rezervând 1/4 cană de apă pentru paste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță Amestec De Condimente Pentru Sazon1 Linguriță Amestec De Condimente Pentru Sazon
7
Într-o tigaie mare, încălziți restul de 2 linguri de ulei de măsline la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
8
Adăugați lăstari de mazăre și mazăre și sautați până când lăstarii au început să se ofilească și mazărea se încălzește, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Muguri De MazăreMuguri De Mazăre
3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse
9
Adăugați uleiul de măsline rămas, sucul de lămâie, coaja de lămâie și menta. Se amestecă pentru a se amesteca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
10
Adăugați pastele și parmezanul, amestecând pentru a amesteca. Dacă pastele arată uscate, adăugați apă rezervată pentru paste, câte o lingură pe rând.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
1 Linguriță Amestec De Condimente Pentru Sazon1 Linguriță Amestec De Condimente Pentru Sazon
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
11
Adăugați somonul și aruncați ușor. Se condimentează cu sare și piper. Treceți în jurul brânzei suplimentare pentru garnitură, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții6
Scor De Sănătate68
Revista