Paste din grâu integral cu naut: Langanelli con I Ceci
Dacă aveți aproximativ 1 oră și 5 minute pentru a petrece în bucătărie, paste integrale de grâu cu năut: Langanelli con i Ceci ar putea fi un minunat fără lactate și lacto ovo vegetarian rețetă pentru a încerca. Această rețetă servește 4. Pentru 88 cenți pe porție, această rețetă acoperă 33% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 637 calorii, 28G de proteine, și 14g de grăsime. Această rețetă de la Foodnetwork necesită naut, țelină, ouă și ulei de măsline. Funcționează bine ca fel principal. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este solid. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Pastan e ceci con Vongole, Pastan e Ceci (Paste cu năut), și Pastan e ceci (Pastan și năut).
Instrucțiuni
Movilă făinurile în centrul unei tăblițe mari din lemn. Faceți o fântână în mijlocul făinii și adăugați ouăle și 1 lingură de ulei de măsline. Folosind o furculiță, bateți împreună ouăle și uleiul și începeți să încorporați făina, începând cu marginea interioară a puțului.
Pe măsură ce extindeți fântâna, continuați să împingeți făina în sus de la baza movilei pentru a păstra forma fântânii. Aluatul se va uni când jumătate din făină este încorporată.
Începeți să frământați aluatul cu ambele mâini, folosind palmele mâinilor. Odată ce aveți o masă coezivă, scoateți aluatul de pe tablă și răzuiți și aruncați resturile de bucăți. Re-făinați ușor placa și continuați să frământați încă 6 minute. Aluatul trebuie să fie elastic și puțin lipicios. Înfășurați aluatul în plastic și lăsați să se odihnească 30 de minute la temperatura camerei.
Rulați la cea mai subțire setare pe o mașină de rulat paste și tăiați în forme neregulate. Pune deoparte.
Într-o tigaie de 12 până la 14 inci, încălziți 2 linguri de ulei de măsline la foc mare și adăugați ceapa și țelina. Gatiti pana se rumeneste, apoi adaugati nautul si gatiti inca 5 minute.
Așezați amestecul în vasul unui robot de bucătărie și pulsați până se face piure. Se condimentează cu sare și piper, după gust, și se întoarce în tigaie pentru a se încălzi.
Aduceți 6 litri de apă la fiert și adăugați 2 linguri de sare. Gatiti pastele in apa clocotita pana se inmoaie inca al dente, aproximativ 2 minute.
Scurgeți pastele și adăugați-le în piureul de naut. Aruncați la foc mare 1 minut pentru a acoperi, stropiți cu ulei de măsline și serviți.