Carnea de vită și supa de ciuperci ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6 și costă 1,43 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 19g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 209 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este perfect pentru Toamna. Mergeți la magazin și ridicați frunze de busuioc, apă, pătrunjel și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Caserola de Paste din carne de vită măcinată Kittencal-ciuperci, Supă De Tăiței Cu Ciuperci-Carne De Vită, și Supă de ciuperci, orz și carne de vită.
Instrucțiuni
1
În cuptorul olandez de 4 litri, gătiți carnea de vită și ceapa la foc mediu-mare 5 până la 7 minute, amestecând ocazional, până când carnea de vită se rumeneste; scurgere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă
Carne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Olandez
2
Se amestecă în apă fierbinte, sos
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos
Apă
3
Se amestecă, busuioc, sare, piper și usturoi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi
Piper
Busuioc
Sare
4
Se încălzește până la fierbere, amestecând constant.
5
Reduceți căldura. Acoperiți; se fierbe 10 minute, amestecând ocazional. Se amestecă pastele nefierte, ciupercile și vinul. Capac; gatiti 10 minute mai mult. Se amestecă pătrunjelul.