Paste de vin roșu cu brânză Feta
Pastele de vin roșu cu brânză Feta sunt un vegetarian felul principal. Pentru $2.15 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 622 calorii, 16g de proteine, și 12g de grăsime. Această rețetă servește 4. Dacă aveți unt, vin, sare și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma vinul roșu sec, puteți urma acest fel principal cu Pinot Noir Negrese ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 39%. Acest scor este destul de rău. Încercați Paste de pui grecești cu o oală cu sos cremos de vin feta, Pui și paste cu vin alb și brânză Edam, și Paste mediteraneene cu sos de brânză Feta pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se încălzește oală mare de apă la fierbere; se adaugă 1 linguriță de sare și spaghete. Gatiti doar pana cand spaghetele incep sa se indoaie usor, aproximativ 5 minute.
Între timp, într-o tigaie mare, topiți 1 lingură de unt la foc mediu. Gatiti fulgii de usturoi si piper in unt 1 minut, amestecand continuu.
Adăugați vin; se încălzește la fierbere.
Scurgeți spaghetele, rezervând apă de gătit.
Adăugați spaghete în tigaie. Gatiti, amestecand ocazional, pana cand spaghetele sunt al dente (adaugati o parte din apa de gatit rezervata, daca doriti).
Adăugați restul de 2 linguri de unt; se amestecă până se topește. Se condimentează cu sare și piper.
Presărați porții individuale cu 1 până la 2 linguri de brânză.