Paste De Vară Wonky, Salată Herby, Tartele Cu Picături De Pere
Wonky paste de vară, salata Herby, Tartlets picătură de pere ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. O porție conține 2021 calorii, 48G de proteine, și 111g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 6,11 USD pe porție. Un amestec de, sare de mare și piper, lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Salată verde de vară cu pansament de cânepă Herby, Salată De Paste Pesto Herby Chard, și Sfârșitul verii Herby Chicken Chili Pot.
Instrucțiuni
1
Pregătiți-vă toate ingredientele și echipamentele. Porniți cuptorul la 191°.umpleți o cratiță mare cu apă fierbinte, puneți-o la foc mare și acoperiți-o cu un capac.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
Cuptor
2
Puneți accesoriul de răzătoare fină în robotul de bucătărie.
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De Alimente
Răzătoare
3
Tartele
4
Puneți cojile de plăcintă pe o foaie de copt și lingurați 1 lingură de supă de gem de zmeură în fiecare. Feliați 4 jumătăți de pere și împărțiți între cojile de patiserie. Împrăștiați câteva frunze de cimbru de lămâie peste fiecare, dacă utilizați. (Dacă utilizați o coajă de 9 inci, utilizați toate jumătățile de pere din cutie.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De Patiserie
Gem De Zmeură
Cimbru
Crustă De Plăcintă
Lămâie
Pere
Supă
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
5
Paste
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste
6
Separați cu grijă 2 ouă și puneți gălbenușurile într-un castron mare de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gălbenuș De Ou
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
7
Puneți albii într-un bol mic de amestecare.
Echipamente pe care le vei folosi
Bol De Amestecare
8
Tartele
9
Adăugați zahărul superfin și un vârf de sare în vasul mic de amestecare cu albușurile, porniți telul electric și lăsați să funcționeze la viteză maximă până când amestecul este lucios și rigid.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Extrafin
Albușuri De Ou
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bol De Amestecare
Bateti
10
Paste
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste
11
Adăugați 3 linguri de ulei de măsline extravirgin și un vârf bun de sare și piper în vasul cu gălbenușuri de ou. Radeți parmezanul în procesor și introduceți-l în vasul cu gălbenușuri de ou cu coaja și sucul de lămâie. Rezervați câteva dintre frunzele mici de busuioc, apoi împărțiți restul buchetului în 2 jumătăți. Puneți o jumătate într-un pistil și mortar până când aveți o pastă verde și tocați aproximativ cealaltă jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline Extra Virgin
Sare și Piper
Busuioc Proaspăt
Coaja De Lămâie
Gălbenuș De Ou
Parmezan
Suc
Echipamente pe care le vei folosi
Mortar și Pistil
Bol
12
Adăugați ambele în castron. Se amestecă până se amestecă totul, apoi se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
13
Tartele
14
Albușurile de ou ar trebui să fie lucioase, netede și groase până acum, așa că amestecați pasta sau extractul de vanilie, apoi lingurați și neteziți bezea peste tartele, astfel încât să obțineți vârfuri minunate. Puneți în cuptor pe raftul din mijloc și setați cronometrul timp de 6 minute sau până când este auriu și minunat. (Dacă utilizați o coajă de 9 inci, reduceți temperatura cuptorului la 350 și gătiți tarta timp de 20 de minute.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pastă De Vanilie
Albușuri De Ou
Cafea Fierbinte Tare Caldă
Echipamente pe care le vei folosi
Bucătărie Timer
Cuptor
15
Salată
16
Puneți pancetta într-o tigaie goală la foc mediu și adăugați un cățel de usturoi zdrobit, necojit. Odată ce feliile sunt aurii, întoarceți-le și adăugați lingura de semințe de fenicul. Între timp, puneți frunzele de salată pe un platou de servire sau într-un castron mare. Rupeți rapid câteva frunze de mentă și tarhon și adăugați o mână mare de struguri întregi sau înjumătățiți. Când pancetta este drăguță și crocantă, scoateți tigaia de pe foc. Aruncați salata împreună și puneți-o pe un platou. Zdrobiți peste pancetta crocantă și presărați semințele de fenicul deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tarhon
Semințe De Fenicul
2 Cuțite Generoase De Garam Masala
Usturoi
Struguri
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Mentă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
Bol
17
Faceți pansamentul.
18
Se toarnă 1/4 cană de ulei de măsline extravirgin și 2 linguri de oțet balsamic într-un ulcior mic sau borcan cu șurub.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline Extra Virgin
Oțet Balsamic
19
Adăugați un vârf de sare și piper și strecurați sucul de 1/2 lămâie, apoi luați la masă cu salata, astfel încât să o puteți îmbrăca chiar înainte de a vă introduce.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Suc
Lămâie
20
Paste
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste
21
Stivați foile de lasagne pe o placă de tocat și tăiați-le cu grijă în benzi destul de subțiri, faceți acest lucru în loturi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Taitei De Lasagna
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De Tăiere
22
Adăugați la tigaia de apă clocotită cu un vârf bun de sare. Se amestecă, apoi se pune capacul ușor îndoit și se ține la fierbere tare doar 1 1/2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
23
Tartele
24
Verificați tartelele și scoateți-le la răcit dacă sunt fierte. Scoateți înghețata din congelator, astfel încât să o puteți servi cu tartelele când este gata.
Ingrediente de care veți avea nevoie
înghețată
25
Paste
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste
26
Aceste paste trebuie consumate cât mai curând posibil pentru a fi savurate corect, așa că sunați acum pe toți cei din jurul mesei. Îmi place să folosesc clești pentru a muta pastele în amestecul de ouă, deoarece apa de gătit care vine cu ea este ceea ce face cu adevărat sosul incredibil. Dacă vi se pare dificil, scurgeți pastele într-o strecurătoare, dar economisiți apa. Aruncați rapid pastele și sosul împreună, apoi adăugați încă 2 sau 3 linguri de apă de gătit pentru a le face mai mătăsoase, dacă este necesar. Pastele proaspete aspiră în mod constant apă, așa că faceți-o puțin mai slabă decât trebuie să fie și va fi perfectă la masă. Gustă. Are nevoie de mai multă sare sau parmezan pentru a echilibra sucul de lămâie? Dacă da, reglați apoi presărați peste frunzele de busuioc rezervate și radeți peste niște parmezan suplimentar. Luați la masă, îmbrăcați rapid salata și mâncați imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Busuioc Proaspăt
Paste
Suc De Lămâie
Parmezan
Sos
Apă
Sare
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
Clește
27
* Această rețetă conține ouă insuficient gătite și nu este recomandată persoanelor în vârstă, tinerilor sau oricui are un sistem imunitar slăbit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ouă
28
Din mesele lui Jamie Oliver în câteva minute: o abordare revoluționară a gătitului mâncare bună rapid de Jamie Oliver. Drepturi de autor Jamie Oliver, 2010, 2011; fotografie David Loftus, 2010, 201