Paste De Sparanghel Portobello
Pastele de sparanghel Portobello ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul principal. Această rețetă servește 4 și costă 4,83 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 22g de proteine, 12g de grăsime, și un total de 438 calorii. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 30 minute. 8 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de măsline, sparanghel, ciuperci portobello și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Pentru a consuma pastele, puteți urma acest fel principal cu Paste De Desert Cu Ciocolată ca desert. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scor de 94%, acest fel de mâncare este extraordinar. Rețete similare sunt Portobello și salată de sparanghel, Paste Portobello Din Turcia, și Portobello Paste Coace.
Instrucțiuni
Umpleți o oală mare cu apă și lichidele scurse din sparanghel și măsline; aduceți la fierbere. Gatiti pastele timp de 8 pana la 10 minute sau pana la al dente.
Între timp, încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mediu.
Sote ciuperci, mazăre și condimente italiene până când ciupercile sunt fragede.
Într-un blender sau robot de bucătărie, sparanghel de piure, măsline negre, pastă de roșii și parmezan.
Se transferă într-o cratiță mică și se încălzește la foc mediu-mic. Se toarnă sosul de sparanghel peste fettuccini și se acoperă cu ciuperci și mazăre.