Paste de somon de vară

Paste de somon de vară
Dacă doriți să adăugați mai multe fără lactate și pescatarian rețete în cutia de rețete, pastele de somon de vară ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Această rețetă servește 4. Acest fel principal are 416 calorii, 15g de proteine, și 9g de grăsime pe porție. Pentru $1.09 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 75 de gurmanzi și bucătari. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Dacă aveți la îndemână penne, ciuperci, nuci de pin și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 25 minute. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 99%, ceea ce este uimitor. Rețete similare sunt Pe salata de paste de vară și de ce nu ar trebui să clătiți pastele cu apă rece, Trilogia Somonului (Partea A II-A): Gravad Salmon Pasta Frittata, și Somon cu legume de vară.

Instrucțiuni

1
Gatiti pastele conform instructiunilor ambalajului, adaugand somonul in apa cu 6 minute inainte de sfarsitul timpului de gatit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
2
Încălziți uleiul într-o tigaie, apoi gătiți nucile de pin până se prăjesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kg De Creveți Mari U-121 1/2 Kg De Creveți Mari U-12
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
3
Adăugați ardeiul și prăjiți până se înmoaie. Se amestecă ciupercile și se amestecă până încep să se înmoaie, apoi se adaugă o lingură de apă pentru paste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
4
Când pastele sunt fierte, scoateți somonul pe o farfurie, apoi scurgeți pastele. Furculiți somonul în fulgi și adăugați la legume împreună cu pastele și frunzele de busuioc. Se condimentează cu piper și se amestecă ușor înainte de servire
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate De Coajă, Date Pe Răzătoare2 Cepe Galbene Medii, Curățate De Coajă, Date Pe Răzătoare
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții4
Scor De Sănătate90
Revista