Pastele de roșii de aur Sun de vară cu pesmet ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 678 calorii, 21g de proteine, și 16g de grăsime fiecare. Pentru $2.94 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați fulgi de piper, roșii cherry sun gold, ulei de măsline extravirgin și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Farfalle cu dovlecei și sos de roșii Sun Gold, Anghinare și paste de roșii uscate la soare, și Paste Pesto de roșii uscate la soare cu Zoodles.
Instrucțiuni
1
Aduceți o oală mare cu apă sărată la fierbere la foc mare. Între timp, adăugați bucăți de pâine într-un robot de bucătărie și procesați până se formează firimituri fine, aproximativ 10 secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ 3/4 De Kilogram)
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
Grăsime De Porc înapoi
2
Încălziți 1 lingură de ulei de măsline într-o tigaie din oțel inoxidabil de 10 inci pe mediu până la sclipire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
3
Adăugați firimituri și amestecați până când sunt acoperite uniform în ulei. Gatiti, amestecand des, pana cand firimiturile de paine se rumenesc, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
4
Transferați într-un castron de dimensiuni medii. Aruncați cu un sfert din busuiocul feliat și condimentați cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Ștergeți tigaia.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
6
Încălziți untul și restul de 2 linguri de ulei de măsline la foc mediu până când untul este topit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
7
Adăugați fulgi de usturoi și ardei roșu și gătiți până când usturoiul se rumeneste ușor, aproximativ 1 minut. Ridicați focul la mediu-înalt și adăugați roșiile și jumătate din busuiocul mărunțit. Se amestecă bine. Gatiti pana cand toate rosiile s-au deschis si incepe sa se formeze un sos usor, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
8
Se ia de pe foc și se lasă deoparte.
9
Gatiti pastele la al dente conform instructiunilor de pe ambalaj. Rezervați o 1/4 cană de apă pentru paste, apoi scurgeți-o în strecurătoare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
10
Adăugați pastele în tigaie cu roșii și aruncați bine. Întoarceți focul la mare, turnați jumătate din apa rezervată pentru paste și gătiți până când sosul este gros. Dacă este prea uscat, adăugați mai multă apă pentru paste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
11
Serviți pastele cu o stropire de pesmet și busuiocul rămas.