Paste De Păr Înger Cu Scoici Și Rucola

Paste De Păr Înger Cu Scoici Și Rucola
Pastele de păr înger cu scoici și rucola ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 35 și costă 41 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 4G de grăsime, și un total de 93 calorii. Mergeți la magazin și ridicați paste de păr înger, suc de lămâie, nuci de pin și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 124 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 24 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 31%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Paste de păr înger cu scoici și Rucola, Scoici sotate cu paste de păr de înger, și Scoici cremoase cu paste din păr de înger pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Clătiți scoicile și uscați bine cu prosoape de hârtie. Condimentează scoicile cu sare și piper. Într-o tigaie mare, grea, la foc mare, încălziți uleiul de măsline până când strălucește. În loturi fără aglomerare, adăugați scoicile și căutați până se rumenesc frumos pe o parte, aproximativ 2 minute. Întoarceți scoicile și rumeniți cealaltă parte, încă aproximativ 1 minut. Întoarceți toate scoicile în tigaie, adăugați coaja de lămâie și cimbru și gătiți o clipă. Folosind o lingură cu fante, transferați scoicile într-un castron. Reduceți focul la minim și adăugați untul și șalotele în tigaie. Saut până se înmoaie, aproximativ 4 minute.Între timp, aduceți o oală mare cu apă la fierbere la foc mare. Sareți cu generozitate apa clocotită, adăugați pastele și gătiți până la al dente (fraged, dar ferm la mușcătură), 3 până la 4 minute.În timp ce pastele se gătesc, adăugați sucul de lămâie și bulionul în tigaie și deglazați tigaia, amestecând pentru a răzui bucățile rumenite de jos. Se fierbe la foc mic până se îngroașă ușor, 3 până la 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
Frișcă Suplimentară GroasăFrișcă Suplimentară Groasă
Resturi ProaspeteResturi Proaspete
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
(fie Fie Obișnuit)(fie Fie Obișnuit)
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
2
Scurgeți bine pastele și adăugați-le în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
3
Adăugați scoicile și orice sucuri care s-au acumulat, apoi adăugați caperele și nucile de pin. Aruncați la foc mic pentru a termina de gătit scoicile și amestecați ingredientele, aproximativ 1 minut. Gustați și reglați condimentele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
1 1/2 Kg De Creveți Mari U-121 1/2 Kg De Creveți Mari U-12
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon
4
Transferați într-un castron mare încălzit, puțin adânc, adăugați frunzele de rucola și aruncați ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De Pui La RotisorPiept De Pui La Rotisor
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Serviți imediat.
6
Servește 4.
DificultateGreu
Gata În24 m.
Porții35
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista